Enzo, El Dorado és az Elveszett Poén

El Dorado alternatív menete lesz amatőr comicként ábrázolva.
Az alkotás erőteljesen próbál iróniamentes lenni, poénokat mellőzzük benne és azt sem tudjuk melyik bolygón vagyunk. Lényeg, hogy legyen metál.
Jó szórakozást! A részek majd előbb-utóbb érkeznek.
Szereplők: Kenneth G, Enzo di Rosetti.

@Kenneth G
XmS1QUj.png
 
Utoljára szerkesztve:

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Az igazság néha fájdalmas, de muszáj tudatni azt. Hazudni nem lehet örökké.
Miből gondolod azt, hogy hazudunk a fórumon vagy igazságot rejtegetünk el? Nem amiatt töröltem, mert valamilyen tényfeltáró tartalommal rendelkezik, amely 'leleplezi' a közösséget. A kommunikációs szabályok a fórumra is érvényesek. Jobb oldalon a Gyorslinkek menüpont alatt található meg a teljes szabályzat, vagy ide kattintva. De gondolom Ti is éreztétek azt, hogy a kép szabályzatot sérthet, nem hiába egy másik accounttal lett feltölve a fórumra, amelyre ha figyelmeztetést/büntetést adunk akkor nem 'sajnáljátok' :D
 

DeletedUser17653

Vendég
Miből gondolod azt, hogy hazudunk a fórumon vagy igazságot rejtegetünk el?
Ezt tegyük tisztába. Egy szóval nem mondtam, hogy hazudtok, vagy rejtegettek. Meg se említettem valamelyikőtöket, puszta tényként mondtam, hogy fájdalmas az igazság, a hazugság pedig bele tartozik az igazságról való hallgatásba is. Muszáj ezt tudatni néha, attól függetlenül hogy mi van oda írva. Ergo ami a képen van, (legyen az obszcén kifejezés, vagy rágalom) akkor is igaz, mert tele van a fórum vele s ezzel szembesültök ti is.
Majd ha valami problémám lesz veletek (amit nagyon remélem hogy elkerül mindenki) akkor azt úgy is tudni fogjátok, név szerint fogok mindent mindenkinek is címezni. Ezen nem kell aggódni.

A kommunikációs szabályok a fórumra is érvényesek.
Ha én káromkodom, vállalom is érte a felelősséget. Sose volt ezzel baj.

nem hiába egy másik accounttal lett feltölve a fórumra, amelyre ha figyelmeztetést/büntetést adunk akkor nem 'sajnáljátok'
Magam nevében beszélve, nem sajnálok semmit, és senkit.

@Klar mi a baj azzal a képpel? Tán nem így van?
ééés #irónia, ha nem esett volna le az első alkalommal. Utálok poént magyarázni, de:
ha nálam megtalálható a kép, akkor szerinted miért nem tettem be ide úgy 5 nappal ezelőtt, saját magam fiókjára, vagy alfiókjára?
Mert talán tudtam, hogy úgy se fog fent maradni az obszcén kifejezés, és masszív degradálás végett?

Remélem így már érted mindennek a miértjét is, mielőtt belemennénk további felesleges magyarázkodásba koptatva a billentyűzet élettartalmát. Viszont ezek után tényleg használni fogom a #irónia szlogent, mert úgy látom nagyon sok mindenki nem tud különbséget tenni a vérbeli masszív kreténség, a görbe tükör, és az ironikus megszólalás között, amiből inkább baj kerekedik, mint mosolygás. Igaz, a poén lényege így elvész, de legalább nem lesz belőle felesleges magyarázkodás, senki részéről sem.

Meg muszáj vagyok most már kiemelni azokat a részeket is, amik fontosak, mint Robert. Bár ő kifestőnek használja a fórumot. :D
 

Deleted User - 829708

Vendég
Azért megérte a képet felrakni, kell mindig egy vita, meg nő az aktivitás.

Ja am ha már itt tartunk.
Senki nem kérte, hogy rakassam fel a képet, az én döntésem volt, hogy felraktam a képet, inkább ezt a fórumaccot bannoltatom, mint amelyikre szükség van. @Lyrinx. semmi köze hozzá vagy másokhoz. Szóval nem illik többes számban beszélni.

Üdvözöl @Kenneth G (am saját magamat minek is jelölöm meg?)
 

Kenneth G

Kroki-fan
Hát, ha valaki sajnálja akár a fórumos, akár a westes karakterét, azt nagyon szánom 'sírósannevetősmilei'. Nagyobb részünk csak beszélgetni jár fel, illetve megszokásból, messziről nem a játék "élvezete" végett. Jó, meg van egy elenyészően kis létszámú csapat aki itt éli az életét, de nem írnék neveket, mert nem akarom megsérteni az ici-pici lelki világukat.
Amúgy innen is nagy pacsi a fejlesztő(k)nek, a játék tényleg szárnyal. Az iránnyal némi baj van, de a lényeg, hogy szárnyal... :)




2 évnél én amúgy sem adok már többet a játéknak, ja nem ide...
Amíg van sima karakterem, addig legyen fórumacc. (csak versenyek miatt)
Egyébként nem érdekelne.

Én nagyon optimista vagyok és adok 5 évet még a játéknak.
 
Egy régi festmény Enzo di Rosettiről és t.p.p.-ről.
A festményt amerikai archeológus fedezték fel a közelmúltban. A halott dél peremén, egykoron őslakosok lakta, kietlen síkságain botlottak a maradványokba.
A festmény feltehetően ábrázolja a két hős és emberei vitéz menetelését a csatába.


0bBK4UF.png
 
Fent