Kibeszélő Első Magyar Erődharc Bajnokság

Robert117

Legendary player (Retired)
Hát , ha ténylegesen is használható cuccokat akarunk, nem csak egy porosodó cuccra, akkor bedobnák egy merészebbet:
Nyakas érem:
Arany: 0.03 tuli mindenre 0.5 ép/térés/rejtő/csapda és 40 ellenállás
Ezüst: 0.025 tuli mindenre 0.45 ép/térés/rejtő/csapda és 30 ellenállás
Bronz: 0.02 tuli mindenre 0.4 ép/térés/rejtő/csapda és 20 ellenállás

Emléktárgy: 0.04 mozgi/ügyi/karizma 0,5 iri/célzás/rejtő/csapda és 5 támadás + 50-as szektorbón sebzésre.
Van olyan érzésem túl merész de egy próbát megér :) És szerint mind a 3 dobogós használható cuccot kapna.

Jó ötlet, hasonlót el tudnék képzelni. Szerintem nem túlságosan merész, elég már csak a bent lévő top szettekre gondolni. Kérdéses, hogy lesz-e értelme őket éles helyzetben bevetni, vagy már a meglévő szettek is kiszorítják ezeket, nem csak az idővel érkező még erősebbek. Nagyszerű lenne, ha nem csak dísz lenne, hanem valóban használható kiegészítés.
 

baldo

West piñataja
Egy kis ötlet
ha már úgyis van maciszett ami bontja a szetteket lehetne tovább vinni ezt a szettbontogatást
Szerintem kalapon kívül bármilyen ruhadarab hasznos lehetne az értékei meg valami hasznos dolgot rejthetnének erődharcra ha már több mint 1 hetet harcoltunk érte
 

MrBlyk

Member
Mivel az érmek nem szett tárgyak lesznek, jó lenne ha használható bónuszokat kapnának, különben csak egy porfogó lesznek a táskában a Cortina nyereg árnyékában. Én örülnék neki, ha kevés dologból adna sok értéket. Mondjuk életerőből és ellenállásból, tekintettel arra, hogy jelenleg az Uniós és Kapitány szettes párbajhősök miatt már-már élvezhetetlen lett a tank szerep erődharcokon.
Az sem lenne rossz, ha egyedül támadásra adna értékeket, mivel egy elvileg védésre kitalált lószettet használ mindenki támadó szerepben is (Cortina), csupán azért mert a többi tárgy egy körömfeketét sem ér.
Ami még eszembe jut, az a szektorbónusz. Adhatna támadás és védekezési esélyt az egész szektornak, akárcsak az aranypuska. Így, ha esetleg használhatatlan is volna, egy-két ember elhozhatná, hogy a csapatot erősítse vele.
Ez az én meglátásom egy katona tankként.
 
Utoljára szerkesztve:

Kanyim

Veteran Member
Az aranyérem +1000 építési pontot adjon... előre is köhönöm ! ;)

Komolyra véve.. erős értékeket nem remélek.. de azt javasolnám hogy ne termék vagy nyakas legyen. mivel az erődharc VB-ről már van ezüstérem nyakláncom és arany medál tárgyam. Ez most legyen másik, hogy ha akarom az összes erődharcos kitüntetésemet felvehessem. (és következő évben ismét másik cucc lenne).. engem nem zavar ha egy érem övnek van betéve, többet számítana hogy egyszerre felvehessem őket.

(persze ha értékes statokat tudtok adni az más tészta..de ezt kétlem)
 
Utoljára szerkesztve:

Aston*

Well-Known Member
Sajnos nem adhat gamebreaking előnyt, sem maga az érem sem az érmek egymáshoz képest. Én kiegyeznék azzal, hogy valami vicces, jelképes számokkal lenne felvértezve, esetleg 0.1848 irányitás/szint
0.1956 életerő/szint
0.2022 rejtőzés/szint
0.2022 csapdaállitás/szint
Első helyre esetleg még 1.5 erődvédés, masodik hely 1.0 és a harmadiknak 0.5

ezek mind off meták lennének és bár tenyleg nem érné meg használni harcon, de szépen mutatna a zsákban/unnep napokon rajtunk. koszonom ha megfontoljátok!
 
Én alapvetően az érmeket alapvetően nyakpántként, az emléktárgyat pedig termékként képzeltem el.

Én valami támadási/védekezési értékeket adó dolgot tudnék elképzelni (és a legjobb lenne, ha értelmes bónt adna úgy is, hogy megbontanánk vele az eddigi szettjeinket).
Ha pedig nincs lehetőség arra, hogy használható előnyt adjon, akkor szerintem is mehet akármilyen tárgy, ami mutatós, esetleg @Kanyim ötlete alapján kaphatnánk minden évben máshol hordhatót.
 
Fent