2022 Első Magyar Erődharc Bajnokság - HFBC#1

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

Örömmel jelentem be számotokra, hogy a következő Speed szerver tematikája nem más lesz, mint az erődharc. Mostanában inkább az egyéni érdemekre fókuszáltunk, így elérkezettnek láttuk azt, hogy teljesítsük az egyik legtöbbet kért eseményszervert. Habár számos különböző Speed szerver indult az elmúlt évek folyamán, magyar "házi" bajnokság még nem került megrendezésre egyszer sem.
line.png
Annak érdekében, hogy a legtöbben vegyetek részt benne (amely az elsődleges célunk) illetve oly módon kerüljön lebonyolításra, ahogyan Ti szeretnétek, ezért a véleményeteket szeretnénk kikérni különböző témákban! Természetesen nem mindent tudunk mi sem testre szabni a szerver beállításával kapcsolatban, így valamilyen módon a mi kezünk is meg van kötve.
  • Ebbe a topicba várjuk a pontrendszerrel kapcsolatos javaslataitokat
  • Ide a csapatok létszámával/mennyiségéről, erőd nagyságával/milyenségével idevágó ötleteket
  • Legvégül ide pedig a karakterekkel, felszerelésekkel és minden egyébbel összefüggő gondolatokat.
line.png
Arra szeretnék kérni benneteket, hogy lehetőleg tartsátok be a topic címéhez kötődő javaslatokat, tehát ha csak az iriseknek adnátok iris szettet és a tankoknak tank szettet, akkor ezt ne a pontrendszeres témába kommenteljétek. Azt nem tudjuk megígérni, hogy minden ötletet belefoglalunk a szabályzatba, nagyjából mi is rendelkezünk egy eléggé konkrét elképzeléssel, de ezt több ok végett sem szeretném közzétenni egyelőre.

Várható indulása egyelőre nincsen a szervernek, csupán az ötletelés illetve igényfelmérés szakaszában tart a projektünk, de a szavamat adom rá, hogy megrendezésre fog kerülni a hazai bajnokság! Plusz pár kiváló jutalom ötlet és beállítás van a tarsolyunkban. Még az is előfordulhat, hogy a legötletesebb/legjobb beküldések íróját egy kis apróságban is részesítjük a megítélésünk alapján. ;)

Sok-sok különböző álláspontot szeretne olvasni,
A The West Csapata
:pifpaf::boone:
 
Fent