El Dorado megmentése vagy bukása! :(

krcsirke

Well-Known Member
Valamerre Hamburg közelében döntenek erről, ötletelhetünk a költözési útvonalról, de nem hinném, hogy ebben az esetben a véleményünk számítana.
 

Dart Tyrannus

Well-Known Member
Csak a pénztárca vastagsága a fontos itt már az utóbbi 3 évben.
De ha elapadna a pénzforrás, akkor talán észbe kapnának, hogy meghallgassák azokat akik tömik a zsebüket, és tennének néha értük legalább egy ilyen kis gesztust :/
Eldo tényleg haldoklik jó lenne kezdeni vele valamit!
 

*SZÁMOS*

Well-Known Member
Amúgy nem azért de ha megnézitek bejelentkezéskor akkor Eldót és Geót is magas népességűnek írja.Amíg ez így van szerintem ne is reménykedjünk semmilyen költözésről.
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
TW Times szerkesztő
Like Master
Valamit arra kéne kitalálni, hogy a védők előnye lecsökkenjen a támadók szintjére... Mert a jelenlegi helyzetben sose foglalunk eldorado piciny szerverén. :)
 

Kanyim

Well-Known Member
Mi történt, ha szabad kérdeznem? Nem vagyok jelen eldon.
Eldon az egyik oldal létszámai nagyon visszaestek, de jesse (aki egyik vezetői tagunk florin) segített nekik és noszogatással elérte hogy közel teltházas közepes harcok legyenek. Ő most offult egy ideig és az oldal ismét összeesett. Már kicsi harcokra váltásnál jártak, de jesse pont most tért vissza. Néhány nap alatt ismét elérte hogy megduplázódjon azon az oldalon a létszám. Csak a bibi hogy neki flori a fő világa és hát turnusokban szokott játszani. (azaz idővel sanszosan ismét offulgatni fog kis időre)
Viszont jól megmutatta hogy eldo nem halott világ, csak a vezetőknek kell noszogatni az embereket. Reméljük ellesnek tőle praktikákat arra az esetre ha offulna, vagy nem lenne ideje eldóra. (hiszen ha ismét összeesnek nem mondhatják hogy nem lehet mit csinálni, jesse megmutatta már 2x is hogy néhány nap alatt duplázni lehet a létszámot)
 

Kenneth G

Well-Known Member
Na jó, de ha a Koa nem olyan balfarok vezetőkből állna, akkor jó harcok lennének, így persze, hogy a Farkasok előnyben állnak. :D
Az meg már más kérdés, hogy akik a farkasokhoz álltak, most meg a koánál. :D