El Dorado - Az évtized erődharcosa választás

Szavazz az évtized erődharcosára!


  • Összes szavazó
    36
  • A szavazás lezárult .
Az eredményhirdetés részletei

A festményt készítette maga a kormányzó, Enzo di Rosetti.

A szavazás hajrájában holtverseny alakult ki a jelöltek között, így az eredetileg tervezett három nyertes helyett négy dobogósunk lett.

Nathaniel25
El Dorado legnagyobb okozott sebzésével rendelkező harcosa, szigorú sziklaként a Thunder Vezetője. Páratlan kitartással rendelkező Nathaniel... Több ranglistán elért dobogós helyezete és szövetségesei körében népszerűsége miatt elnyerte az évtized erődharcosa egyik címét.

S.Cruz
Emberfeletti taktikai tudása, hihetetlen mennyiségű életereje, erődharcokon tanúsított lazasága és legfőképpen brutális eredményessége miatt, a múltban megköszönhetetlen mennyiségű irányítása miatt, a volt szövetsége fő hadvezéreként és Windstorm parancsokaként elérdemelte az évtized erődharcosa egyik címét.

Pimpa1977
El Dorado legbölcsebb erődharcosa, a végtelen tudású és jéghideg tekintetű P.I.M.P.-A, a világ legtiszteletreméltóbb katonája, a világ legnagyobb irányítója szintén elnyerte az évtized erődharcosa címet!

CptMarci
Windstorm őre, a Koalíció feltámasztója, a Rettenthetetlenek megalapítója, a közepes erődharcok létrehozója, az emberek megsegítője. Páratlan vezetői képessége mellet, immáron nyugdíjazott kapitányunk tiszteletdíjként elnyerte az évtized erődharcosa címet.