Dobogós rekorderek, 2.0

  • Témaindító Deleted member 16181
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser

Vendég
Mivel én csinálom a topicot, értelemszerűen nekem kellene. Az pedig lehetetlen, mások meg bármit mondhatnak. Admin kell hozzá. Megvárjuk mit reagálnak ők ezzel kapcsolatosan.

A rekordokat 2018-ban frissítem.
 

DeletedUser17665

Vendég
"A legtöbbet épített órák száma"

Érdekes téma, kérdés miként lehetne bizonyítani a régi szervereken elért eredményeket?

Pl.: a játékot kezdtem v6on. Jó ideje eltűnt a szerver, ahol építettem pl.: 3k órát.

Átköltöztem Buffalora, ahol folytattam az építést. Ott két városba szintén lement pl.: 3-3k óra, mert a magas templom után, egy másik városhoz kellett mennem, fejlődés céljából. Szellemvárosok lettek mostanra, és nem tudom, hogy melyik város volt a sok közül a térképen.

Újabb költözés V1re, ahol szintén pl.: 3k óra építést adtam hozzá a templomhoz.

Korábban befektettem 9k órát, nem tudom bizonyítani, mert vagy a szerver tűnt el, vagy pedig az adott szerveren szellemváros alakult ki.
 

DeletedUser17483

Vendég
a bezárt szerverest megértem, másik kettőt nem, hogy másik városba ment, vagy elköltözött egy még most is meglévő világról, az már az ő gondja

a legértékesebb táskánál sincs és nem is lehet beleszámolni azoknak a cuccoknak az árát ami egy üzlet közben kerültek hozzá, vagy a fejlesztéseket pl 5ös szintű pontos egylövetű 31600, ha nincs lefejlesztve akkor 31600*243=7678800 amivel nagyobb tudna lenni a táskája értéke

de mivel óránként csak 1 óra van, így nehéz lenne megdönteni a rekordot ... kivéve ha top nem felejti el elkezdeni a melót
 

DeletedUser17665

Vendég
Gondoljuk tovább a történetet.

Ha megtalálható Buffalon a két város, ahol építettem 2*3k órát, de átköltöztem V1re, hogy tudom bizonyítani, amit elértem Buffalon? Nem vagyok ott, nincs karakter, a városalapító nem látja a lehetőséget, hogy mit is áldozott bele a játékos abba a templomban. Visszamenőleg, hogy lehet bebizonyítani, hogy igenis ott építettem 2*3k órát? Ha költözés után új szerverre kerül a karaktered, eredményeid, táskád, statisztikáid.

Ha szellemváros lesz, végképp nem lehet bizonyítani, mivel, ha megalapítóm az adott két várost egymás után új tulajként fog kezelni a rendszer.

A játékom során, nem sokat költöztem idáig, így benne van a lehetőség, hogy tévedek, ha valaki úgy látja, hogy tévedtem, nyugodtan javítson ki. :)
 

Kanyim

Veteran Member
Pont ezeken agyalgatva amikor mi is gondolkoztunk ezen a rekordon eleve úgy képzeltük csak el hogy "egy városban épített legtöbb óra"... Régi világokkal, költözesekkel, város váltásokkal nem lehet mit csinalni. De biztos így is vannak akik beletoltak sok sok órát az aktuális templomukba, így a sok építés mellett úgymond a hűségüket is díjaznánk.
 

DeletedUser17603

Vendég
https://www.westforts.com/hu17/battles/battle/34560 Ezzel a harccal szeretném javítani az eredményem összsebzés kategóriában Hawaii-Iowa szervereknél, 49825-t lőttem.És szeretnék még vele jelentkezni a sima erődharcok kategóriában a legtöbb találathoz is a szerény 3. helyre, mivel 8 miss mellett összejött a 42 találat is.Kár ,hogy 5 körben nem tudtam lőni. :)
 

Michelisz

Active Member
Legtöbb szerzett tp egy párbaj alatt, második hely:
Név: Michelisz
Szerver: Florida
Szerzett tp: 5912
Dátum: 2017.11.05.
Jelentés a profilomon.
 

DeletedUser7479

Vendég
Legnagyobb sebzés egy találatból (ugyan megegyezik hofitomiéval,de megosztozhatunk az első helyen szerintem,nem fog megsértődni :D )
Jelentés floridán található,privátban elküldhetem.
 

Csatolmányok

  • Screenshot at dec. 31 09-51-20.png
    Screenshot at dec. 31 09-51-20.png
    696,4 KB · Megtekintések: 22

DeletedUser9014

Vendég
Legértékesebb tárgy 2. hely

név: andor44
világ: Florida
tárgy: kétcsövű vadászpuska
érték: 14.200 $
találva: 2018.01.02. - 16:47

Jelentés a profilomon
Lesz még jobb is :cool:
 

DeletedUser17383

Vendég
Legtöbb teljesítménypont őslakos Floridaiként (tudom, hogy van jobb, de amíg nem jelenti...): 36620
Legtöbb teljesítménypont összesített 3. hely a fennebbi értékkel.
Legtöbb kaland 3. hely, szintén Florida: 1606
Legtöbb kaland őslakos Floridaiként 2. hely
-Webi- néven ellenőrizhetitek.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser10206

Vendég
Sziasztok!

Ahogy elnézem még üres a - Legtöbb teljesített kaland Florida világon 3. helye

Florida világon (nem őslakosként) lezárt kaland : 1615
név: csjoco
 

DeletedUser

Vendég
2018-ban Számos, írtam. :P

Szia andor! Mivel manipulálható (nem célozgatok!) a legértékesebb hátizsák rekord, ezért úgy gondolom, hogy mindig az aktív táska tartalma legyen a rekordban, úgy a fair.

Bessy, jelentést profilra nyomd fel a párbajról és felírlak a 2. helyre.

Szmogos, egy körülbelüli időpontot se tudsz szerezni a 12 K.O-s harcról? A V8-as 13 K.O-s harcot ezért se írtam fel, mivel régen történt, és a mostani erődharc rendszer teljesen más.

Bármi hiányzik/rosszul lett írva, szóljatok. Köszi.
 

DeletedUser10206

Vendég
Legmagasabb TP munkából - 3. helyre jelentkeznék

név: csjoco
világ: Florida
munka: Szolgálat a seregben
idő: 1 óra
kapott TP: 1111 TP

Jelentés a profilomon.
 

DeletedUser

Vendég
A cirkusz által biztosított 25%-os tp lötyik felhasználásával leggyorsabban elért 150-es szint nem számít bele a "Legrövidebb idő alatt megtett szintlépés 1-es szinttől a 150-es szintig" rekordba. Köszönöm.
 

DeletedUser17053

Vendég
Hát szerintem ilyen tp lötyiket mindenki használ. Nem tudom biztosra,de delu is használt szerintem Hawaiin még ha nem is annyit mint Harvey speeden (cáfoljon meg ha 1db-ot se nyomott el 1 vásár alkalmából sem). Szóval ezt így nem lehet követni,ki mennyit használt,mert hetente benyom 2-t már nem feltűnő ;)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent