Dakota dumaláda

• Témaindító Témaindító kankalin
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Egy kis segítség

Legújabb Piacos SCRIPT-et elérhetővé tettem, csak előtte LÁJKolni kell az oldalt, majd a tartalom megjelenik!
EZ A HONLAP

Segítségért keress PÜ-ben!
:bajusz:

Üdv! Az mitől lehet, hogy a Húsvéti tűz küldetés megszakadt?(szürke x)
Május 5-ig tart a sorozat, így ráálltam ezekre és mire meglett a 15 fa hozzá, már csak félbehagyni tudnám. Egyébként másnak is ugyanez a problémája, így érdekelne, hogy mi lehet ennek az oka.

Előre is kösz.

Üdv! Az mitől lehet, hogy a Húsvéti tűz küldetés megszakadt?(szürke x)
Május 5-ig tart a sorozat, így ráálltam ezekre és mire meglett a 15 fa hozzá, már csak félbehagyni tudnám. Egyébként másnak is ugyanez a problémája, így érdekelne, hogy mi lehet ennek az oka.

Előre is kösz.

nekem engedte megcsinálni. kb 2 hete csináltam végig a teljes húsvéti kalandsort.

Sziasztok!
Aki vállalna templomépítést, az írjon Nekem a játékba!:)
Ugyan ezzel a névvel vagyok ott is fellelhető!:)

Feltétel: Min. 250 építés.

Sziasztok!
Nagyon sok az inaktív város,sokszor írok rá olyan város vezetőire akik nem hajlandók válaszolni egy levélre vagy inaktív több napja....ezért nagyon nehéz találni várost ahol letelepedhetnék.:(

Szeretnék keresni olyan aktív várost ahol elég sűrű a párbajozás,tehát a város nem áll szövetségben vagy meg nem támadás szerződésben minél több várossal a világban,mert persze annak nincs értelme ha olyan városban próbálnék párbajozni ahol mindenkivel békében áll.
Ha lehetséges a városod legyen minél jobban a világ(nem megye) közepén állva.

0player a játékos nevem,Dakota szerveren játszok és 15ös szintű párbajhős vagyok.:shootout::shootout::shootout:

pénzt vinnék át arizónáról/buffalóról dakotára(én kérek dakotán)
akit érdekel, az itt, pm-ben jelezze

Vissza
Fent