Csapatot keresek...

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Sziasztok,

Amennyiben csapatot kerestek, amelyet játékosok és nem a support szervez, és még nincs létrehozva toborzó topic, kérlek ide írjatok.

Információk:
  • Amennyiben szeretnétek csapattagokat toborozni, akkor kérlek hozzatok létre egy külön topicot neki, ahol külön is tudnak jelentkezni a tagok. Írjatok minél több információt ezzel kapcsolatosan (pl. kiknek a jelentkezését várjátok, hol tudnak elérni titeket stb).
  • Amennyiben még nincs topic, vagy nem tetszenek az eddigi csapatok, akkor ide hagyjatok hozzászólást, hogy esetleg más csapatok megtalálhassanak.
  • Ha nem sikerül csapatot találni, akkor mindenképp jelentkezettek a support által szervezett csapatba is, legkésőbb március 22-ig!

Hasznos linkek:
 

Ernest Roahmyer

Active Member
Sziasztok!

Elindítottuk a V1-es és El Dorádós összefogást egy saját csapat reményében. A V1-es különítményt Tomixxx-al ketten vezetjük, az El Dorádósok jelenlegi vezetője belzebub. Aki szeretne a csapatunkba bekerülni, keresse meg privátban bármelyikőnket és teljes körű tájékoztatást adunk az álláspontunkról, az elvárásainkról és a céljainkról.

Menjünk szembe az árral! :)