Colorado dumaláda

Simeon Angel

Vendég
segítség

Simeon Angel vagyok Colorado-bol.Igazából nem tudom hova forduljak a problémámmal ezért írok ide is.Két számomra nagyon kedves várostagomat és barátomat kizártak a játékból név hasonlóság miatt.Legalább is ez a magyarázat.Nem értem ez hogy lehet eltérő szintüek voltak 22 és 59.Élvezetes volt velük a játék és kizárták őket.Az életben is vannak ikrek és hát itt is sok név hasonlít.Elvették egy 120-as szintű játékos kedvét a játéktól.Tudom csak egy porszem vagyok,bár költök is aranyra rendszeresen,két világban is.El doraldo-ban én is számítsak kizárásra mert két karakterem van "jr" különbözik csak a neveiben?Nem is ez a fontos.Szeretnék valamit tenni értük,szeretném őket vissza kapni a játékba.Szeretném,ha lenne erre valami lehetőség.Ők attak értelmet újból a játékhoz és újból szeretek játszani nekik köszönhetően.Világra szóló terveket kezdtünk szőni és most mindent kútba dőlni látok.Kérlek szépen segítsetek visszakapnom barátaimat.
smartin88 és spatrik99.

Kérlek titeket ne vegyétek el emberek kedvét a játéktól.

Segítsetek kérlek,mondjátok mit kell tennem,fizetnem,feladnom.


Tisztelettel:Simeon Angel
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
TW Times szerkesztő
Like Master
Jelentem felkészültem a költözésre coloradoról > eldorádóra. Már csak a mennyei örömhírt várom, miszerint lehet csinálni valamit az eldói egyes szintre fejlesztett Natty puskával.

 

Macaron

Well-Known Member
Ex-Csapattag
Jelentem felkészültem a költözésre coloradoról > eldorádóra. Már csak a mennyei örömhírt várom, miszerint lehet csinálni valamit az eldói egyes szintre fejlesztett Natty puskával.

Lehet.... hamarosan... a befagyott tavakon léket vágni vele :)
 

Kanyim

Well-Known Member
Én azt javasolnám ne várj és költözzél amikor akarsz!

Egyrészt jó ideje várjuk ezt a frissítést az innotól, lehet bevezetik 2 hónap múlva, lehet jövő nyáron, lehet sosem.. erre nem lehet alapozni. Másrészt most egy 1esre fejlesztett natty balosról van szó ? Ha jól tudom nagyobb szintű karakter vagy eldon és hát azért a mai %-os fegyverek világában a natty balosok értéke nem horribilis. 4 hónap és itt a karis tombola, akkor még olcsón is lelsz majd eladókat. (collin puskát is belehet szerezni karinál)
Szóval én nem várnék egy fegyó miatt. (ha pl egy 2esre feltolt fullos hombre szetted lenne (ruha-ló-balos) akkor már én is azt mondanám hogy várj és reménykedj)