flavo
Vendég
be tudtam lépni tényleg vissza lett állítva . csak az aranyrög nem . most akkor ez hogy van?
A legrosszabb az egészben az, hogy azok a prémek is elvesztek nálam pl. amelyeket nem ma nyomtam be.Kankalin van egy kis gondom. a mai aranyrögből történő azonnali szállításért a rög le van vonva de a termék nincs nálam. most az aranyrögök nem lesznek visszaállítva??????
Kérlek írj a supportnak hogy orvosolhassuk a problémát, köszönöm.Kankalin van egy kis gondom. a mai aranyrögből történő azonnali szállításért a rög le van vonva de a termék nincs nálam. most az aranyrögök nem lesznek visszaállítva??????
MegtettemKérlek írj a supportnak hogy orvosolhassuk a problémát, köszönöm.
az a kaland csak horgászbottal a termék helyén jelenik meg, ez a probléma náladFelvettem a címben szereplő küldetést és 3 órán keresztül kellett volna horgásznom 500XP és 500$-ért. Egyszer csak kirakott egy x-t a küldetés mellé ezért gondoltam félbehagyom és újra felveszem. De a félbehagyás után eltűnt ez a tapasztalati pontokban gazdag küldetés.
Valaki legyen szíves magyarázza meg hogy miért történt ez!
A válaszokat előre is köszönöm: Zoli
megvan a 6. tojás is . a rangsornál a hirességek csarnokában találhatóSziasztok a játékban lehet 5 db husvéti tojást találni. ami felhasználható bónuszokat ad.
a tojások lelőhelye.
a párbaj ablakban a képen
a kereskedő ablakban a kereskedő fejétől balra.
a városban a vegyesbolt előtti fánál
egy tojást talélsz erődnél is csak katt az erődre és ott lesz a képen.
az utolsó tojást a kocsmában találod a falon logó trófea alatt
Igen vannak van amelyik ásóval a termék helyén jön elő van amelyik csákánnyalKöszönöm szépen a segítséget
Azt megkérdezhetem esetleg hogy van-e még ehhez hasonló küldetés?(csak egy bizonyos terméknél jelenik meg vagy ilyesmi)
Üdv.:Zoli
Tényleg engem is minden este percenkét kidobValamit kéne csinálni Buffal mert semmit sem lehet csinálni rajta...mindig kidob mindenkit..