Bekérdező

senki600

Egy vasútbarát
Alap, Borsod, Somogy, illetve a legtöbb keleti megye, de egyszerűbb felsorolni mit nem: Pest, Veszprém, Tolna, imádott megye?
 

senki600

Egy vasútbarát
Március 26-ra terveztem be az év első, egyben elég nagy (3 napos) túráját: Kvár-Budapest (alvás)-Győr-Veszprémvarsány-Pápa-Győr-Bp (alvás 2)-Kaposvár, és elvileg a 3. napba kéne lennie egy Dombóvári végállomásnak, de az jó lesz hétfőn reggelre is (25-én egy hosszú nap délutánján kéne indulni, ahogy végzek a vizsgáztatással (kb 15-20 4. évfolyamost kell vizsgáztatnom matek-magyarból, illetve lehet, hogy beszédet kell tartanom, és a szóbeli elbeszélésen is észt kell vennem, de legalább ebédem az lesz), szerinted is zsúfolt lesz az a hosszú (áthelyezett munkanapos) hét?
 

senki600

Egy vasútbarát
Hogy miért, nem tudom, de sok éve nekem is kellett, egyébként nem nehéz, csak nem szabad félvállról venni, szerinted eltarthat 18 óráig, mint 2018-ban az első nap?
 

krcsirke

el pollo diablo
Ha mindenki kap nagyjából 20 percet illetve x időt felkészülésre akkor eltarthat, legalább adnak érte pénzt is?
 

senki600

Egy vasútbarát
Pénzt? Jó lenne, viszont ez szerződéses, ha bizonyos pontokat megszegek támogatások kuka, és akkor tényleg nincs pénz, heti tervezett program?
 

krcsirke

el pollo diablo
Túlélni a hetet, kicsit (triplázott karanténban lévők száma) terjed helyben a vírus, lehet nem tudom elkerülni az elkerülhetetlent, neked terved a hétre?
 

senki600

Egy vasútbarát
Az van, hogy az anyag 3-asra megvan, de mindenkit buktatni akar a vénje, de a miértet nem tudom, szerinted mi lehet a baja?
 

krcsirke

el pollo diablo
Első gondolatomat szerintem itt nem tudnám leírni, így maradjunk annyiban, hogy lehet megkesernyésedet számára az élet, így jobb dolga híján, szívja a véreteket, cserét nem lehet kérni?
 

senki600

Egy vasútbarát
Más tanár nem vesz át minket, 9-be is leadott minket a tanár, de akkor nem bántuk, de ha tavaly jó volt, idén miért ilyen?
 

senki600

Egy vasútbarát
De, van neki 7 éve, de ezt engedjük el, miért kaptam olyam feladatot, amit nem nagyon akartam volna magamra venni, de más nem tudja megoldani?
 

senki600

Egy vasútbarát
Csak én, de úgyse fogom megtenni, nem vagyok én neki a feljebbvalója, te tartottál volna fejmosást a legjobb barátodnál?
 

senki600

Egy vasútbarát
Hát, lehet az volt, de nem tudok rá hatni, a fiatalság elkövet baromságokat, én is követtem és követek el a mai napig, nálad hogy volt ez, követtél el olyat amit utólag megbántál?
 

krcsirke

el pollo diablo
Volt, régebben több, de eljön az az idő, mikor az ember már mégse bánja az adott dolgot, hogy úgy alakult, mert így helyette lett jobb, veled volt ilyen, amit utólag bántál, de ma már nem?
 
Fent