Bekérdező

krcsirke

el pollo diablo
Biztos Eldo népének adópénze elfogyott, hitelbe meg már nem adnak annyit, de szerencséjükre már nem sok van hátra, kár érte vagy sem?
 

krcsirke

el pollo diablo
Érdekes kérdés és felvetés, de mivel napi szinten látom a rendes vonatokat mióta az eszemet tudom, így valamiért a kisvasút különlegesebb nekem, te napi szinten látod őket gyerekkorod óta?
 

senki600

Egy vasútbarát
Naponta nem, mert alapból messze lakok a vasúttól, illetve most Egerben se láttam csak 1-et, minden más kisvasút, miért vagyok ébren 2-kor?
 

krcsirke

el pollo diablo
Remek kérdés, attól függ mit, póker jöhet ezerrel vagy Monopoly, de ilyen D&D féle játékok nem a kedvenceim, akkor már inkább KJK, ismered?
 

krcsirke

el pollo diablo
Szeretni szerettem-e, remek kérdés amit sose tettem fel magamnak, hobbiként viszonyulok hozzá, te szeretted a hobbijaidat?
 

krcsirke

el pollo diablo
Kertészkedés, borászat amatőr szinten, illetve alkalomadtán egyszerű elektronikai projektek, vasúton kívül neked?
 

senki600

Egy vasútbarát
Gyaloglás, illetve ha nem lennék ennyire antiszoc, és ha lenne kedvem, akkor barátokkal találkozás (messze a Balaton), szereted a pótlóbuszt?
 

krcsirke

el pollo diablo
Metrósat nem, vonatossal eddig sosem volt gondom, bírnak menni (gyorsabban mint a vonat), Balaton meg nincs annyira messze mint nekem, szóval kiugorhatnál barátokkal találkozni, ennyire csak nem vagy antiszoc?
 
Fent