tárgy????????:)
DeletedUser Vendég 8. Máj 2011 #62 joni777 mondta: tárgy???????? Kattints a kinyitáshoz... 5perci agyaltam míg eszembe jutott hogy mire gondoltam :laugh: amúgy igen, tárgy
joni777 mondta: tárgy???????? Kattints a kinyitáshoz... 5perci agyaltam míg eszembe jutott hogy mire gondoltam :laugh: amúgy igen, tárgy
DeletedUser Vendég 9. Máj 2011 #64 joni777 mondta: lehet vele írni? Kattints a kinyitáshoz... nem, nem lehet
DeletedUser Vendég 9. Máj 2011 #66 KovacsA mondta: ad ki hangot? Kattints a kinyitáshoz... igen, bizonyos körülmények közt ad ki hangot
DeletedUser Vendég 11. Máj 2011 #69 Killerbb mondta: lehet vele lőni??? Kattints a kinyitáshoz... igen, lehet balimester mondta: westben szerepel ez a tárgy? Kattints a kinyitáshoz... igen, szerepel
Killerbb mondta: lehet vele lőni??? Kattints a kinyitáshoz... igen, lehet balimester mondta: westben szerepel ez a tárgy? Kattints a kinyitáshoz... igen, szerepel
DeletedUser Vendég 12. Máj 2011 #71 szenthas mondta: párbajfegyver? Kattints a kinyitáshoz... nem, nem párbajfegyver
DeletedUser Vendég 14. Máj 2011 #73 balimester mondta: erődharcos fegyver? Kattints a kinyitáshoz... igen, erődharcos fegyver
DeletedUser13878 Vendég 14. Máj 2011 #74 Shanagyur mondta: igen, erődharcos fegyver Kattints a kinyitáshoz... aranypuska????
DeletedUser Vendég 14. Máj 2011 #75 MattLikesSwords mondta: aranypuska???? Kattints a kinyitáshoz... nem kérdezted, hogy rákérdezhetsz-e de amúgy igen, az aranypuskára gondoltam
MattLikesSwords mondta: aranypuska???? Kattints a kinyitáshoz... nem kérdezted, hogy rákérdezhetsz-e de amúgy igen, az aranypuskára gondoltam
DeletedUser Vendég 1. Jún 2011 #80 Szerepel a The-westben(Úgy értem hogy megemlíti(xy nadrágja))? Utoljára egy moderátor szerkesztette: 1. Jún 2011