Archivált Az életerő százalék alapú módosulása

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17645

Vendég
Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez esetleg megfordult-e más fejében is, vagy, hogy mennyire egy buta ötlet, de engem kifejezettem idegesít, hogy ha egy felszereléssel van mondjuk 1000 ÉP-m, felveszek egy másik amivel lesz 500 ÉP-m, aztán vissza az előzőt, akkor tölthetem az életerőm, ahelyett, hogy a játék tudná, hogy a két öltözködés között én nem sérültem meg.

Szóval nekem olyan javaslatom lenne, hogy ha már az élettöltés is % alapú, mi lenne, ha az öltözködés is az lenne. Tehát amikor váltok egy több életet adó szettről olyanra, ami kevesebbet ad, majd vissza, akkor ne kelljen életet tölteni, hanem ugyan annyi életem legyen %-ban, mint előtte. Ez persze jelentené azt is, hogy ha alapul vesszük az előző példát, hogy amikor 1000 ÉP-s szettben csak 800 van (80%), akkor váltva az 500 ÉP-sre is csak 400 legyen (szintén 80% ugye).

Kíváncsi vagyok, hogy ti mit szólnátok hozzá. Várom mindenki visszajelzését akár itt a fórumon, akár megkereshettek a játékban is ezzel névvel a Hawaii szerveren.

Üdv: Ricsi
 

DeletedUser16878

Vendég
Érdekesnek tartom az ötletet, sokban megkönnyítené a játékot.
Nekem megfelel a mostani is, ha elnézi az ember töltsön :D
 

Rák16-V2

Active Member
Nem feltétlenül szükséges a megvalósítása az ötletnek, csak kényelmi szerepe van, de néha ha nem figyelünk simán megtörténhet, hogy véletlen szettet váltunk majd vissza és az életerő meg lecsökken. Egy figyelmeztető üzenet megjelenhetne mikor gyengébb életerő bónuszú szettre váltunk.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent