Őszintén? Akik csak azért járnak el Awe harcra ,ert jár +1950 perec vagy mennyi azok elmehetnek a búsba. Ugyanezek az emberek sima erődharcra nem jönnek el event alatt se. Plusz sokan beteszik a karaktert, nem jelölnek sehova és csapat fele hátul áll offként. Nagyon sok értelme van ennek. Vagy a másik ami v1-en történt, a tag fogta magát és bezászlózta mert miért ne. Semmi értelme ilyen szempontból az Awe harcoknak, pár plusz jutalomért elmegy boldog-boldogtalan akinek hozzáadott értéke nulla az egész harchoz.
Őszintén egy általános problémára világítottál rá GattoGuN, ugyanis a helyzetetek ott v1-en ugyanolyan, mint az összes többi magyar szerveren szerintem... Alapvetően megint oda lyukad ki a téma most szerintem mindjárt, hogy a túl sok szerver megöli a játékot, mert hát mire is figyel manapság az átlag magyar, ha nem kizárólag FLORIDÁRA (kisebbség meg szenvedjen a többi off réteg között a kisebb szervereken, mi?!) Tisztelet a kivételeknek, akik nem csak floridára figyelnek, hanem a saját FŐ szerverükre (is). (Eldo és v1, ami, még ilyen, de nem sorolom fel az összeset, mert, már, így is lement a Nap...) Egy szó, mint száz:
A Világokat kellene leredukálni, de mind tudjuk ez az InnoGamestől függ aztán, ha már itt tartunk... nem csak az Innogamestől, hanem maguktól a játékosoktól is, akik költenek, még a játékra engem is beleértve. De, már kezdek ebben is kételkedni, ahogy sokan, sokfelől, mások is, talán, hogy az aranyrög tartja életben ezt a sok világot!