Kibeszélő Awesomia Erődharcok

• Témaindító Témaindító Deleted User - 824897
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Őszintén? Akik csak azért járnak el Awe harcra ,ert jár +1950 perec vagy mennyi azok elmehetnek a búsba. Ugyanezek az emberek sima erődharcra nem jönnek el event alatt se. Plusz sokan beteszik a karaktert, nem jelölnek sehova és csapat fele hátul áll offként. Nagyon sok értelme van ennek. Vagy a másik ami v1-en történt, a tag fogta magát és bezászlózta mert miért ne. Semmi értelme ilyen szempontból az Awe harcoknak, pár plusz jutalomért elmegy boldog-boldogtalan akinek hozzáadott értéke nulla az egész harchoz.

Részben egyet értek, részben nem. Azon kellene inkább gondolkozni, hogy ezeket a problémákat ( zászlózás, offok irányítása, stb ) hogyan küszöböljük ki.. ahelyett, hogy szüntessük meg..

Őszintén? Akik csak azért járnak el Awe harcra ,ert jár +1950 perec vagy mennyi azok elmehetnek a búsba. Ugyanezek az emberek sima erődharcra nem jönnek el event alatt se. Plusz sokan beteszik a karaktert, nem jelölnek sehova és csapat fele hátul áll offként. Nagyon sok értelme van ennek. Vagy a másik ami v1-en történt, a tag fogta magát és bezászlózta mert miért ne. Semmi értelme ilyen szempontból az Awe harcoknak, pár plusz jutalomért elmegy boldog-boldogtalan akinek hozzáadott értéke nulla az egész harchoz.

Őszintén egy általános problémára világítottál rá GattoGuN, ugyanis a helyzetetek ott v1-en ugyanolyan, mint az összes többi magyar szerveren szerintem... Alapvetően megint oda lyukad ki a téma most szerintem mindjárt, hogy a túl sok szerver megöli a játékot, mert hát mire is figyel manapság az átlag magyar, ha nem kizárólag FLORIDÁRA (kisebbség meg szenvedjen a többi off réteg között a kisebb szervereken, mi?!) Tisztelet a kivételeknek, akik nem csak floridára figyelnek, hanem a saját FŐ szerverükre (is). (Eldo és v1, ami, még ilyen, de nem sorolom fel az összeset, mert, már, így is lement a Nap...) Egy szó, mint száz:

A Világokat kellene leredukálni, de mind tudjuk ez az InnoGamestől függ aztán, ha már itt tartunk... nem csak az Innogamestől, hanem maguktól a játékosoktól is, akik költenek, még a játékra engem is beleértve. De, már kezdek ebben is kételkedni, ahogy sokan, sokfelől, mások is, talán, hogy az aranyrög tartja életben ezt a sok világot!

Anno kihívtad, nem csatlakoztál, kiléptél a városból és megvédhetted azt az erődöt, amit te hívtál ki. Nem biztos, hogy ez változott.
Ez még mindig mindig működik, V1-en most teszteltem. :D
Részben egyet értek, részben nem. Azon kellene inkább gondolkozni, hogy ezeket a problémákat ( zászlózás, offok irányítása, stb ) hogyan küszöböljük ki.. ahelyett, hogy szüntessük meg..
Mivel ezeket a problémákat nem tudjuk kiküszöbölni mert az innogames kellene hozzá (nem a magyar support csapat), így felmerül a kérdés, hogy melyik jobb: megtartani valamit ami rosszul működik, vagy szüneteltetni amíg nem lesz jó?

Mivel ezeket a problémákat nem tudjuk kiküszöbölni mert az innogames kellene hozzá (nem a magyar support csapat), így felmerül a kérdés, hogy melyik jobb: megtartani valamit ami rosszul működik, vagy szüneteltetni amíg nem lesz jó?

Ha minden olyat megszüntetnénk, ami jelenleg "hibákkal", de működik, akkor be is zárhatná a West a játékot..

Ha ennyire zavar mi megy Awe harcon akkor miért nem csináltok ugyan olyan harcot amit előző napokon aztán harcoltok ott ? Probléma megoldva.
Mivel a szabályzat tiltja: - bármilyen erődharc kihívása 2 órával előtte vagy utána attól az időponttól, amikorra a The West Csapata Awesomia harcot szervez. Egyébként se lenne értelme és csak káosz lenne az egész. Plusz ezzel azoktól is elvennénk a 3x650 akármi gyűjtést, akik amúgy normálisan járnak napi szinten.

Awe harcoknak továbbra sincs semmi értelme. Mindenki rang nélkül, tele offokkal, akiket mozgatni sem lehet. Az egész egy nagy káosz. Továbbra is kérném a supportot, hogy gondolkodjon el a szüneteltetésén, amíg nem lehet értelmes körülményeket teremteni neki (vagy szüntessük meg végleg).

Awe harcoknak továbbra sincs semmi értelme. Mindenki rang nélkül, tele offokkal, akiket mozgatni sem lehet. Az egész egy nagy káosz. Továbbra is kérném a supportot, hogy gondolkodjon el a szüneteltetésén, amíg nem lehet értelmes körülményeket teremteni neki (vagy szüntessük meg végleg).

Én pihenőfunkciót tulajdonítok az awe harcoknak, úgy talán elviselhető... De tény, hogyha olyan lenne mint egykor egy fokkal jobb lenne:

Ha mindkét oldalon lenne egy-egy gm, akik minimálisan adnának 1-1 rangot, de ez nem tudom mennyire függ tőlünk Supporterektől!

A probléma ezzel az, hogy mégis kinek adjanak rangot?
Teljesen jogosan felvethető akkor az igazságtalanság kérdése más játékosok részéről és nyilvánvaló hogy az admin lesz a hibás a végén.
Megoldható, kivitelezhető... nem véletlen nincs úgy mint régebben szerintem.

Továbbra sem értem a problémádat. Azt még megértem, hogy számodra nincs értelme, arra gondoltál, hogy esetleg vannak játékosok, akik számára van még így is? Másik kérdés, mi a hátrány abból, hogy vannak ezek a harcok? Nem kötelező elmenni rá. Nem napi szintes történet, akkor kerül sor rájuk, ha valamilyen esemény van, és jelenleg nincs mődunk a menetén változtatni. Jobb lesz attól valami, ha megszűnnek ezek a harcok?

Vissza
Fent