Automata azonosító törlés

Kategória: 'Gépház jelenti', témanyitó: DaN, téma nyitása: 3. Júl 2018.

Oldal megosztása

Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.
 1. DaN

  DaN Active Member

  Csatlakozott:
  1. Aug 2012
  Üzenetek:
  254
  Kapott kedvelések:
  248
  Kedves Játékosok!

  Egy fontos információt szeretnénk veletek megosztani a játék- és fórumazonosítótokkal kapcsolatban.

  Pár héten belül (legkorábban július 10-én) az alábbi változások történnek:
  • Elkezdjük az azonosítók automatikus törlését, akik nem léptek be a játékba vagy a fórumra az elmúlt 12 hónapban.
  • A játékbeli azonosító törlésekor a fórumazonosító is törlődik - felhasználónév alapján.
  • Ha a játékbeli neved megváltozik, a fórumon is megváltozik a neved.
  Ez azt jelenti, hogy ha a fórumon más névvel szeretnél hozzászólni, akkor ahhoz másik játékbeli azonosító is kell, amit legalább 12 havonta egyszer használsz, hogy megakadályozd a törlést.

  Ha a játékbeli neved és a fórumos neved nem egyezik, akkor előfordulhat, hogy a fórumos azonosítódat törlésre jelöljük, mert egy másik nem aktív játékosnak az a neve. A véletlen törlések elkerülése érdekében 7 nap van a jelzés és a valós törlés előtt. A törlés nem vonható vissza! Miután egy azonosító törlésre lett jelölve vagy a játékos maga jelezte törlési szándékát, egy privát üzenetet kap automatikusan a fórumon is. Ha nem kértél törlést de kaptál ilyen üzenetet, akkor azonnal jelezd a Supporton!

  https://support.innogames.com/game/west


  Röviden:
  • Ha nincs fórumos azonosítód, akkor csak arra kell figyeljél, hogy 12 havonta legalább egyszer belépj a játékba, ha nem szeretnéd, hogy töröljünk.
  • Ha a játékbeli és a fórumos azonosítód neve megegyezik, akkor csak arra kell figyelj, hogy belépj a játékba 12 havonta legalább egyszer, ha nem szeretnéd, hogy töröljünk.
  • Ha a fórumon más néven vagy, mint a játékban, akkor lépj kapcsolatba a Supporttal, hogy a nevedet megváltoztassuk. Ha csak a fórumon van azonosítód, akkor készíts a játékban egy azonos nevű azonosítót. Ha ez nem lehetséges, lépj kapcsolatba a Supporttal.
  • A fórumon privát üzenetben és e-mail formában is értesítünk, ha az azonosítódat hamarosan töröljük. Ellenőrizd, hogy az email címed helyes-e!
  • Ha törlési üzenetet kaptál, de te nem kértél ilyet, akkor azonnal lépj kapcsolatba a Supporttal.
  • A fórumon és a játékban megegyező néven szerepelsz, ha a játékban a neved megváltozik, akkor a fórumon is. Az e-mail címek és a jelszavak nincsenek szinkronban.
  Még egyszer: a törlési automatizmust pár héten belül indítjuk el, de semmiképpen sem július 11. előtt. Ismét jelezni fogjuk, ha ez megtörtént.

  Ha bármilyen kérdésetek van, akkor írjatok a Supportra!

  Üdvözlettel:
  a The West csapata
   
  Krisztoph Snow kedveli.
Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.