[Archív] Rekordok (KIBESZÉLŐ)

  • Témaindító Red Dead James
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Kanyim

Veteran Member
Én belépnék egy ilyen felvetéssel, mit szóltok?
Tetszik, támogatom !

Továbbra is javaslok új eredményeket:

- legtöbb sebzés 1 hónapban
(szép dolog a top sebzés 1 harcon, de azért ehhez jó sok szerencse is kell hogy essenek a krittek.. tudtam olyan elsőről (már néhánnyal ezelőtti volt) aki úgy döntött rekordot hogy egész harc alatt konkrétan 1x mozdult meg, amikor a 40. kör fele a torony beomlott és ő átvándorolt az átellenes toronyba :D Én sokkalta többre tartanék egy havi top sebzés rekordot. Ezt azt jelentené hogy 1 hónapon keresztül magas szinten teljesített, mindig élmezőnyben volt, és ténylegesen profi puffogó játékosról beszélhetünk !

- legtöbb sebzés 1 évben
(a havinak a megfelelője, csak egész évre kivetítve. Brutális eredmény, mert azt jelentené hogy valaki kerek 1 éven keresztül magas szinten irtotta a riválisait, valamint alig hiányzott harcokról !)

Ezenkívül az erődharc csapatjáték. Egyik top játékos sem érne semmit ha nem lennének társai. Őket viszont sehol sem díjazzuk.. a szürke játékosokat akik a csapat derékhadát jelentik. Emiatt én az egyéni erődharcos rekordokhoz megfelelőket csinálnék városoknak is !
- város által legtöbb sebzés egy harcon
- város által legtöbb térés egy harcon
valamint a sebzést náluk is kivetíteném havi+éves eredményekkel is
- város által legtöbb sebzés egy hónapban
- város által legtöbb sebzés egy évben
 

Kenneth G

Kroki-fan
Mindegyik rekordnál biztos nem lesz, illetve nem is lehetséges.
Én támogatom, viszont nem fogom átalakítani a topicot, maradjon egy sima top 1-es rész, és lehet egy dobogós rekord topic is

A többire később reagálok.
 

DeletedUser

Vendég
En szívesen csinalok egy dobogos rekordos topicot, amennyiben van ra igény es kapok ra engedelyt, es amennyiben mast se zavar.
 

DeletedUser

Vendég
Holnap szabad vagyok, elkeszithetjuk a dobogos topicot, ha kapok ra aldast. Kanyim, holnap megkereslek in game, hogy atbeszeljuk, mit szolsz? Mikor ernel ra?
 

Kanyim

Veteran Member
Reggeltől olyan 3-fél 4ig vagyok..utána már csak este 10 től. (pénteken és szombat délelőtt nem leszek)
 

DeletedUser

Vendég
Csak viszonyitasi alapkent lesz feltuntetve, de holnap egy semat osszehozunk es meglatjuk. :)
 

DeletedUser17665

Vendég
.
Hali!

Grat minden rekordosnak!

Erre kíváncsi lennék, hogy sikerült eme nagy szám? 100% veszély és ruha nélkül? :D



Köszönöm!

Full erő - full élet - valószínű Deadwood szettel, 15mp vagy Vonatrablás vagy The West felfedezése vagy más hasonló veszélyes munkával.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser10206

Vendég
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Ha már itt (is) rontom a levegőt, akkor kérdeznék még 1-et. Karácsonyi event ~ mikor várható?

szerk. most látom, hogy rossz helyen kérdeztem, bocsi :(
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17665

Vendég
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Ha már itt (is) rontom a levegőt, akkor kérdeznék még 1-et. Karácsonyi event ~ mikor várható?

szerk. most látom, hogy rossz helyen kérdeztem, bocsi :(

Majd egyszer! :)
 

DeletedUser16538

Vendég
Sziasztok

Ezt a rekord dobogós dolgot pontosan, hogy is gondoltátok? Engem csak az érdekelne, hogy pl minden egyes alkalommal átírjátok majd az adott topicot? Vegyük a templomépítést ha jól emlékszem Vaimo és Deanie dönti meg folymatosan ezért köztük folyamatosan át kell majd, hogy írjátok az első és a második helyet. Személy szerint én ezt feleslegesnek tartom. Vegyük a legnagyobb találatot ezeket is elég hamar megdöntik, sok esetben ugyanaz a játékos javítja a régi eredményét akkor az övé az 1.- 2. - 3. hely is? Akkor mi értelme az egésznek ha 1 játékos van a dobogó minden lépcsőjén? Akkor az egyik eredményét veszitek csak figyelembe? Ha igen akkor a dobógós helyezés már nem a valóságot tükrözi majd , csak azért hogy 1 másik játékos is felálljon a képzeletbeli dobogóra.

Nem azt mondom, hogy nem támogatom csak ezeket a dolgokat is gondoljátok át.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Kanyim

Veteran Member
hmmm.. én úgy gondolnám hogy 1 ember csakis a legjobb eredményével nevezhessen.. sportokban is 1 embernek csak a legjobbját szokták nézni. Ha valaki annyira kimagaslik a mezőnyből hogy csak ő állna a dobogón, akkor úgyis övé az első hely és elégedjen meg annyival :D (most nem olyan nagy kunszt akár naponta vagy max kétnaponta frissíteni az eredményeket.)
 

Kenneth G

Kroki-fan
Én azt gondoltam, hogy időleges rekordok lesznek pl. havi, évi, most annak nincs értelme, hogy örök érvényű rekordok legyenek mindkettő topicban. Viszont én be is szüntetem akkor a topicot, mert így nincs értelme folytatni, kb. egy koppintás az egész.
 

DeletedUser16538

Vendég
Hűha. Elég sok dolog történt a mai nap. Ilyen formában én nem támogatom ezt a rekord dobogós dolgot. Ahogy Kenneth is írta fogtátok és átmásoltátok a régit azzal a különbséggel, hogy le van bontva helyezésekre és világokra is, ami teljesen felesleges (plusz az ő munkája "kárba veszett" ezzel , nem tudom mennyi ideje vezette a régi topicot de elég régóta) . A régi topic átlátható és egyszerű volt ezeket a tulajdonságait most ez az új elveszítette, túl hosszú és értelmetlen. Mindez csak azért hogy pluszban még x név még felkerüljön a listára. A rekord azért rekord mert csak 1 ember tartja és nem több. A guinness rekordok könyve is 1 kategóriában csak 1 rekord tartó nevét tartalmazza és nincs megemlítve a másik 2 név is amelyik majdnem megdöntötte.(olyan mint ha azt mondanád hogy 1 találat után majdnem hatosom volt a lottón. értitek mire akarok kilyukadni? o_O )
Ne értsetek félre 2.ik és 3.ik helyezettek ha elsők akartok lenni akkor tegyetek érte és döntsétek meg. így hogy van 2 és 3.ik hely is oda a "motiváció" és az akarás hogy rekordot dönts mert már úgyis a "képzeletbeli dobogón" állok.

Vissz a régi rekord topicot!
(A jelenlegi topic:
giphy.gif
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent