[Archív] Rekordok (KIBESZÉLŐ)

  • Témaindító Red Dead James
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Kanyim

Well-Known Member
Én belépnék egy ilyen felvetéssel, mit szóltok?
Tetszik, támogatom !

Továbbra is javaslok új eredményeket:

- legtöbb sebzés 1 hónapban
(szép dolog a top sebzés 1 harcon, de azért ehhez jó sok szerencse is kell hogy essenek a krittek.. tudtam olyan elsőről (már néhánnyal ezelőtti volt) aki úgy döntött rekordot hogy egész harc alatt konkrétan 1x mozdult meg, amikor a 40. kör fele a torony beomlott és ő átvándorolt az átellenes toronyba :D Én sokkalta többre tartanék egy havi top sebzés rekordot. Ezt azt jelentené hogy 1 hónapon keresztül magas szinten teljesített, mindig élmezőnyben volt, és ténylegesen profi puffogó játékosról beszélhetünk !

- legtöbb sebzés 1 évben
(a havinak a megfelelője, csak egész évre kivetítve. Brutális eredmény, mert azt jelentené hogy valaki kerek 1 éven keresztül magas szinten irtotta a riválisait, valamint alig hiányzott harcokról !)

Ezenkívül az erődharc csapatjáték. Egyik top játékos sem érne semmit ha nem lennének társai. Őket viszont sehol sem díjazzuk.. a szürke játékosokat akik a csapat derékhadát jelentik. Emiatt én az egyéni erődharcos rekordokhoz megfelelőket csinálnék városoknak is !
- város által legtöbb sebzés egy harcon
- város által legtöbb térés egy harcon
valamint a sebzést náluk is kivetíteném havi+éves eredményekkel is
- város által legtöbb sebzés egy hónapban
- város által legtöbb sebzés egy évben
 

Kenneth G

Well-Known Member
Mindegyik rekordnál biztos nem lesz, illetve nem is lehetséges.
Én támogatom, viszont nem fogom átalakítani a topicot, maradjon egy sima top 1-es rész, és lehet egy dobogós rekord topic is

A többire később reagálok.
 

Mortalcombat323

Well-Known Member
Holnap szabad vagyok, elkeszithetjuk a dobogos topicot, ha kapok ra aldast. Kanyim, holnap megkereslek in game, hogy atbeszeljuk, mit szolsz? Mikor ernel ra?
 

Kanyim

Well-Known Member
Reggeltől olyan 3-fél 4ig vagyok..utána már csak este 10 től. (pénteken és szombat délelőtt nem leszek)
 

csjoco

Member
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Ha már itt (is) rontom a levegőt, akkor kérdeznék még 1-et. Karácsonyi event ~ mikor várható?

szerk. most látom, hogy rossz helyen kérdeztem, bocsi :(
 
Utoljára szerkesztve:

Floki.

Member
Sziasztok

Ezt a rekord dobogós dolgot pontosan, hogy is gondoltátok? Engem csak az érdekelne, hogy pl minden egyes alkalommal átírjátok majd az adott topicot? Vegyük a templomépítést ha jól emlékszem Vaimo és Deanie dönti meg folymatosan ezért köztük folyamatosan át kell majd, hogy írjátok az első és a második helyet. Személy szerint én ezt feleslegesnek tartom. Vegyük a legnagyobb találatot ezeket is elég hamar megdöntik, sok esetben ugyanaz a játékos javítja a régi eredményét akkor az övé az 1.- 2. - 3. hely is? Akkor mi értelme az egésznek ha 1 játékos van a dobogó minden lépcsőjén? Akkor az egyik eredményét veszitek csak figyelembe? Ha igen akkor a dobógós helyezés már nem a valóságot tükrözi majd , csak azért hogy 1 másik játékos is felálljon a képzeletbeli dobogóra.

Nem azt mondom, hogy nem támogatom csak ezeket a dolgokat is gondoljátok át.
 
Utoljára szerkesztve:

Kanyim

Well-Known Member
hmmm.. én úgy gondolnám hogy 1 ember csakis a legjobb eredményével nevezhessen.. sportokban is 1 embernek csak a legjobbját szokták nézni. Ha valaki annyira kimagaslik a mezőnyből hogy csak ő állna a dobogón, akkor úgyis övé az első hely és elégedjen meg annyival :D (most nem olyan nagy kunszt akár naponta vagy max kétnaponta frissíteni az eredményeket.)
 

Kenneth G

Well-Known Member
Én azt gondoltam, hogy időleges rekordok lesznek pl. havi, évi, most annak nincs értelme, hogy örök érvényű rekordok legyenek mindkettő topicban. Viszont én be is szüntetem akkor a topicot, mert így nincs értelme folytatni, kb. egy koppintás az egész.
 

Floki.

Member
Hűha. Elég sok dolog történt a mai nap. Ilyen formában én nem támogatom ezt a rekord dobogós dolgot. Ahogy Kenneth is írta fogtátok és átmásoltátok a régit azzal a különbséggel, hogy le van bontva helyezésekre és világokra is, ami teljesen felesleges (plusz az ő munkája "kárba veszett" ezzel , nem tudom mennyi ideje vezette a régi topicot de elég régóta) . A régi topic átlátható és egyszerű volt ezeket a tulajdonságait most ez az új elveszítette, túl hosszú és értelmetlen. Mindez csak azért hogy pluszban még x név még felkerüljön a listára. A rekord azért rekord mert csak 1 ember tartja és nem több. A guinness rekordok könyve is 1 kategóriában csak 1 rekord tartó nevét tartalmazza és nincs megemlítve a másik 2 név is amelyik majdnem megdöntötte.(olyan mint ha azt mondanád hogy 1 találat után majdnem hatosom volt a lottón. értitek mire akarok kilyukadni? o_O )
Ne értsetek félre 2.ik és 3.ik helyezettek ha elsők akartok lenni akkor tegyetek érte és döntsétek meg. így hogy van 2 és 3.ik hely is oda a "motiváció" és az akarás hogy rekordot dönts mert már úgyis a "képzeletbeli dobogón" állok.

Vissz a régi rekord topicot!
(A jelenlegi topic:
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.