Kibeszélő Aratómunkás szett kiárusítás

Köszönöm a lehetőséget, én most nem élnék a vásárlás jogával! Remélem a jövőben ingyen is beszerezhető lesz!
Addig is egy cicás gif:
200.gif
 

NeverendingRoad

Well-Known Member
Nekem csak egy bajom van. Miért nem 10.000 rögbe kerül? Ez így túl olcsó, sokkal többet érdemelne a cég, főleg hogy idén mennyit dolgozott értünk a fejlesztő csapat. Ez a rengeteg, több oldalas patch log, az elkészült erődharc reform, a megnövelt szint limit amik bekerültek már hónapokkal ezelőtt a játékba... Nem jó ez így, túl olcsó a teljes szett. Nem beszélve arról hogy a mostani eventek is csodálatosak, megannyi jó cuccot kapunk ingyen.




Üzenet aki komolyan akarja venni: #irónia.

(Magánvélemény warning!!!)
Innen is szeretném mélységes gratulációmat küldeni annak a nyomorultnak, aki kitalálta az árakat. Ha lenne mögöttes tartalom, nem csak jéghokizás a gép előtt munkaidőben, és beígért fejlesztések amit egy 4 fős junior programozó már megoldott volna ez idő alatt 25-ször, teszteléssel együtt, s lenne normális patchlog, nem 5 éves hibák javítása, meg olyan frissítés kiadása ami semmire nem jó, de büszkén verjük a mellünket mekkora királyok vagyunk, azt mondanám oké, talán megveszem ennyiért is... de mi a halálért kell egy lassan uborkasoft által kiadott program árát elkérni egy szájbavert kiegészítőért? (ezt kb fél óráig írtam, mert az első mondatomban csak 14 trágár szó lett volna, szidva mindent és mindenkit is.)


Szóval vegyen mindenki 9-et mindenből.
ne igyál ennyit
 

Trawers

Well-Known Member
Kritikus hibát jelentek. 26000 Ft az 1-es szintű aratómunkás szett ára. Valakinek tényleg elgurult a gyógyszere, mert ez ingyenesen sem használható. Egyre jobban bosszant, mint látom mindenki mást is.
 
Utoljára szerkesztve:

Kasza1987

Veteran Member
Mindent leírtatok előttem :(
De azért még van ötletem

Egyre több játék különböző vizuális elemekből szerez pénz,. Új fegyver kinézet, új skinek, új mozgások stb.
Iszonyatosan sok pénzt termelnek ezzel és nem befolyásolják magát a játék menetét.
Inno games logika adjunk ki még erősebb szetteket, hogy megvegyék igaz azzal tönkre tesszük a játék menetet és és fél év kell mire javítunk rajta 5 év után.
Gyűlnek a játékosok, mert pénzért nem lehet előnyre szert tenni, és idővel beruház egy olyan dologra ami tetszik neki, és a sok ingyen játszó játékos színesíti játékot.
Közben pedig tényleges frissítést nem adunk ki, amivel itt lehet tartani játékosok, mert régóta unalmas már 3 havonta egy esemény (plusz néha egy új szettet vegyél), és már szinte feleslegesnek érzem a rögköltést rá, mert pár hónap és hoznak be erősebb szettet.
Az meg nem éppen megoldás, hogy nyissunk egy új szervert és hátha lesz valaki aki első akar lenni valamiben és ezért rögöt költ.
Nem egy szerveren tudom kb 1000 rög alatt nyerték meg az eventet, mert már mindenki csak pénzt akar cserélni azért regisztrált be az új szerverre.

Magát az inno politikáját kellene átalakítani, mert így már nem élvezetes játék.
Egyre kevesebb játékos, mert nincs új dolog játékban.

ui:
Senkit se akarok ezzel arra biztatni, hogy ne vegyen rögöt ez a saját véleményem
Nem magyar supporttal van bajom, hanem az inno céggel, mert annyi energiát fektet a játékba mint egy xanax-os lajhár mozgásba.
 

Kasza1987

Veteran Member
Ez vicc? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a magyar világokon összesen hány szettet fognak megvenni ilyen áron.

Miért pedig olyan vicces a dolog egy elképzelt beszélgetés :D
-Nézd drágám 1. esre felhúztam az arató munkás szettet, Így már x.y párbajos se tud már rám sokat sebezni már csak 1000 rög kell és átpontozok, és akkor le is tudom már győzni.
Igaz ebben a hónapban nem fogunk albérletet fizetni, vagy enni. De ne aggódj fűteni még nem kell, de ha behoznak halottak napjára egy nagyon erős szettet, akkor a fűtéssel se lesz baj,mert kikapcsolják :D
 
Barátaim, testvéreim ismét megmutattuk kik a legkegyetlenebb, legkíméletlenebb, legmocskosabb párbajosok egész ElDo. területén.
Köszönöm mindenkinek akit a mélybe taszíthattam az örök kárhozatba, egyetlen egy feladatot sem kellett előre letárgyalnom valakivel, mégis mi lettünk a bajnokok, ismét! Vészjósló viharfelhőként vetítse ez előre azt, hogy jobb mellénk állni, mint ellenünk elbukni.
#HarapósKrokodilok #Wicked54 #Windstorm #Rettenthetetlenek

[2:48] Henry: Enzo di Rosetti érte el elsőként a(z) [A hihetetlen párbajfegyver] eredményt.

giphy.gif
 
Fent