Kibeszélő Aratási idő és párbaj mini-esemény

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
banner_event_harvest_1598x98.png
Kedves Játékosaink,

Itt lehet kibeszélni az aratási idő és párbaj mini-eseményt :)

Üdvözlettel,
A The West Csapata
 

Kasza1987

Veteran Member

Zaszi

Veteran Member
Üdv. Csak meg szeretném köszönni a "remek" munkát amit az eventbe fektettetek. NYITÁS, mivel tudom, hogy a kalandsor lezárásához 4 ruhadarabra van szükség, és igen azt is tudom, hogy a következő frissitéssel eladható lesz (gondolom ezzel akarták megoldani a problémát, hogy nem lehet találni eleget a kalandhoz), de azt is látom mennyi az ára bétán, mivel senki sem talált eleget. Arról már ne is beszéljünk, hogy egy gyémánt revolvert is szerettem volna. Na mind1.
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Hasonló eseményeknél 10% volt a kalandtárgy találási esély, és így a játékosoknak túl sok lett belőle, így elvéve az esélyt attól, hogy más, értékes buffokat szerezzenek belőle. Emiatt csökkentettük most az esélyét, a piacon jövőhéten már megvásárolható lesz, így remélhetőleg sikerül majd a kalandot lezárni. Köszönjük a visszajelzést.

A gyémánt revolver egy ritka és exkluzív tárgy, lehetőség lesz még vásárolni további rozskalászokat is, ha úgy gondolod szeretnél több esélyt arra hogy megszerezd.
 

Kasza1987

Veteran Member
Se revolver, se gyűjtemény, se elegendő kaland termék, a kaland folytatáshoz. Szerintem az aratási időt kibeszéltem.
A inno logikát azért szeretem.
Nincs párbaj, kellene valami amiért párbajoznak játékosok Csináljunk hozzá kalandot és van párbaj, van párbaj egy rövid időre.

Ez olyan vágjuk ki fát, hogy könnyebben le tudjuk szedni az almát fáról logikának tűnik. (de hogy könnyebb legyen vegyél egy láncfűrészt is hozzá.)
 
Fent