Esemény Aratási idő és párbaj mini-esemény

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

Hamarosan véget ér a nyár és az ősz veszi kezdetét. Mint minden évben, a nyár végének közeledtével megkezdődik az aratás időszaka.

Valakinek muszáj lesz betakarítania a rozskalászokat, kukoricát, paradicsomot... majd a sütőtököt és a burgonyát. Mindennel végezni kell Oktoberfest-ig, ami... jaj ne, közel egy hónap múlva lesz!
Hmm... Wilson farmja felkészült a betakarításra, segítőket keres.


Augusztus 17-én 12:00-tól egészen szeptember 4-én 12:00-ig a mezőgazdasággal kapcsolatos munkák elvégzésekor rozskalászokat is találhatsz a megszokott jutalmak mellett. Összesen 100 darabot lehet szerezni belőlük, minden egyes kalász egy ajándékot rejt, ami könnyebbé teheti az életedet a prérin. Tartsd nyitva a szemed! A rozskalászok kalandtárgyakat is rejtenek, amelyek szükségesek a kaland lezáráshoz. Ahhoz, hogy megkezdd a küldetést, először a barátaidat kell meglátogatni a kocsmában... Hogy mihez kezdj azokkal a tárgyakkal amelyek a felszerelésedben maradtak? Ha szeretnéd, akkor eladhatod őket a piacon. Ez a kalandsor tizenhárom részből áll. A kaland lezárást követően egy különleges tárggyal, valamint egy "Készíts elő egy lenyűgöző aratási ünnepséget." nevű eredménnyel gazdagodsz. Abban az esetben ha mind a 100 rozskalászt összegyűjtöd, akkor az "Egy csokor gabonaféle!" eredményt kapod meg jutalmul.


Idén egy különleges párbajozós eseménnyel is készültünk. Segíts John-nak elfogni a banditákat! Augusztus 17-től szeptember 4-ig John-nak egy napi kalandja van számodra, amelyek teljesítéséért ezüstérmével fizet. Tíz ezüstérméért cserébe egy Aratómunkás fegyvert kaphatsz. Összesen 30 érmét gyűjthetsz össze és költhetsz el. Dönts a belátásod szerint, három ugyan olyan fegyvert választasz, hogy fejleszteni tudd vagy inkább mind a három különböző fegyvert választod, hogy élvezni tudd a szettbónusz előnyeit.


Mit érdemes tudni?
 • Minden kalandtárgy árverezhető lesz a következő, 2.132-es frissítéssel (várhatóan augusztus 25). Ezt követően bármikor eladhatod őket a barátaidnak.
 • A rozskalászokból kötvényeket, egy napos prémium medálokat, energiát, életerőt adó bónuszokat és még sok egyebet lehet nyitni. Ha szerencsés vagy akkor egy nagyon ritka tárgyat, egy gyémánt revolvert is szerezhetsz.
 • Augusztus 27-től a tavalyi év búzakalászai is megvásárolhatóak lesznek az UP boltban, valamint a farmer zsákja is elérhető azok kedvéért, akik meg szeretnék szerezni ezt a gyűjtőkártyás eredményt is.
 • Idén az Aratómunkás táskájában bújtak el a gyűjtőkártyák, ezek megszerzése után egy új eredmény jár jutalmul.

 • Összesen négy új eredmény került be a játékba:
  • Egy csokor gabonaféle
   Találd meg mind a 100 rozskalászt az Aratási esemény alatt.

  • Aratómunkás gyűjtőkártyák
   Gyűjtsd össze mind az öt gyűjtőkártyát.

  • Készíts elő egy lenyűgöző aratási ünnepséget.
   Sikeresen teljesítetted az "Aratási ünnepség előkészületei" kalandsort.

  • A hihetetlen párbajfegyver
   Szerezd meg az Aratómunkás fegyverszett összes darabját.
 • A kalandtárgyak a következőféleképpen néznek ki:Amint már tudod, a rozskalászból egy tárgyat nyithatsz ki az alábbiak közül.:
Tárgy
Név
Találási esély

Egy barna fiola​

5.5%​
Egy piros toll​

5.5%​
Egy sárga toll​

5.5%​
Ruhadarabok​

5.5%​

40 Kötvény​

2.5%​

90 Kötvény​

0.7%​

Karakter bónusz medál​

2.5%​

Energia bónusz medál​

2.5%​

Automatizálás bónusz medál​

2.5%​

Magasabb jövedelem bónusz medál​

2.5%​
Magasabb sebesség bónusz medál​

2.5%​
Kávé​

4%​

Guarana​

2.8%​
Maté tea​

1.5%​

Életszérum​

2.8%​

Folyékony élet​

1.5%​

Friss paradicsomsaláta​

4%​
12 éves Whiskey​

4%​
Megtöltött békepipa​

4%​
Egy aranypatkó​

5.5%​
Kettő aranypatkó​

4%​
Három aranypatkó​

2.5%​
Vörös folyadék​

3.7%​

Sok vörös folyadék​

4%​

Még több vörös folyadék​

5%​
Szappanos víz​

3.4%​

A végrendeleted​

3.4%​

Indián harci festés​

3.4%​
Gyémánt revolver​

0.5%​

Visszajelzésetek, mint mindig, várjuk a kibeszélőben.

Jó szórakozást kíván,
A The West Csapata