Kibeszélő A The West 18 éves!

Ki gondolta volna hogy megint a kovács szakma lesz a legjobban leamortizálva. eddig is már az istállóssal egy szinten volt ami a buffgyártás terén van. Párbajosok alig vannak kaik buffokat használnak + erődre is 5 akciós erődbuffok vannak ami szinte semmi gyártást nem igényel, vagy shoppból vásárolnak jobb buffokat sebzősök. most meg megint a leggyengébb buffot a kovács kapja. Gratula a fejlesztőknek.

Nem rosszból barátom, de engem rosszul érintett hogy nem értékelik a munkámat és a játékosokért áldozott időmet.
Természetesen nem változott semmi, és örömmel csinálom továbbra is, viszont pár nappal Karácsony előtt ez nagyon szomorú volt.
(Ráadásul speed versenyeken sem lenne korrekt részt venni adminként ha a szervezésre is van rálátás, tehát tudok olyanról aki elesett a lehetőségtől)
Önkéntes munka, amely jelentkezéskor is oda van írva, én azok közé tartozom akik nem emiatt csinálják... Ezért is maradtam.
Én nagyra értékelem minden admin munkáját, gyakran egy ,,köszönöm" se jár érte.
Viccnek jó, de nem feltételezem hogy emiatt történt volna...

Nem rosszból barátom, de engem rosszul érintett hogy nem értékelik a munkámat és a játékosokért áldozott időmet.
Természetesen nem változott semmi, és örömmel csinálom továbbra is, viszont pár nappal Karácsony előtt ez nagyon szomorú volt.
Önkéntes munka, amely jelentkezéskor is oda van írva, én azok közé tartozom akik nem emiatt csinálják... Ezért is maradtam.
Én nagyra értékelem minden admin munkáját, gyakran egy ,,köszönöm" se jár érte.
Viccnek jó, de nem feltételezem hogy emiatt történt volna...
Önkéntes munka és rosszul esik hogy nem kapsz érte karácsonykor jutalmat a havi "fizetség" mellé :)
Talán végre belátta az Inno hogy túlzásba estek a karácsonyi Gringokkal és fekete péntekes tárgyakkal... de már az egyensúlyt így is felborította.

Végre jönnek szettek amik lassan leváltják a Gringokat.

Önkéntes munka és rosszul esik hogy nem kapsz érte karácsonykor jutalmat a havi "fizetség" mellé :)
Talán végre belátta az Inno hogy túlzásba estek a karácsonyi Gringokkal és fekete péntekes tárgyakkal... de már az egyensúlyt így is felborította.

Végre jönnek szettek amik lassan leváltják a Gringokat.
Elmegyek a szomszédhoz levágni a füvet 30 perc alatt... Ez jutott eszembe :D
Nem az volt csalódás, hogy nem kaptam... Az, hogy semmibe vagyunk nézve.

Illetve nincs rá szükségem, akármikor veszek ha szeretnék bármelyik világon. (Ugyanitt eladó fegyverszett Floridán xd) Felépítettem az évek alatt és elértem amit szerettem volna, a gesztus esett rosszul. Nem szeretném ezt boncolgatni, csupán reagáltam Tominak... Szép napot!

vh3J3ON.png

"Az eseményünk május 14. 00:00-tól egészen május 25. 23:59-ig fog tartani.
Minden egyes nap egy kaland lesz egy szettdarabért.
Minden egyes kaland 48 órán át elérhető, jutalma nem lesz ismételten elérhető.
Emiatt mindennap nézzetek be a Kocsmába, hogy nehogy lemaradjatok egy-egy tárgyról!"

Akkor gondolom kitoljátok még 26.-a 23:59-re a az eventet, ha már közel 10 órakor még nincs sehol a balos....

Vissza
Fent