Kibeszélő A The West 17 éves!

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Várjál, kövi újítás fizetőssé válik a fórum, kibeszélő 10 rög/poszt lesz :D vagy karakterenként 1 rög :D

Főni! ( @ChickenMcGuy ) Laci ötleteket ad! Kérlek küldd tovább javaslatként a fejlesztőknek! :)

Aki nem értené az iróniát annak üzenem, hogy csak:

Vicceltem! Ne küldd tovább, különben azért is mi leszünk a hibásak, még a végén...

Support ≠ Fejlesztő csapattal.

Utóirat: Megértjük amúgy egyértelműen, ha nem szeretnétek erre most aranyat áldozni az esetek többségében, emiatt is biztosítunk most lehetőséget speeden megnyerni a hiányzó darabot vagy darabokat a szettből! :)

Shadow Bandit

Veteran Member
Hát... 2 féle verzióval csináltattam meg, egyértelmű adatokat adott ki. Sokféle statisztikát lenyomott... Nyilván ha nem vesszük figyelembe hogy a kategóriák eltérő értékben vannak, meg a 2x darabszámot a nevek mellett akkor itt is más jött ki elsőre, de ezek megadása után engem mondott az egyedüli játékosnak akinek messze nem volt annyi esélye a sorsoláson. (Százalékban is megdata stb) Persze megkérdeztem mit gondol ez a gép arról hogy egyenlőek voltak-e az esélyek.... Az eredményt inkább nem mondom. Csak ennyit akartam erről megosztani, mert nem célom vitába szálni.
Már túlléptem, így nem akarok visszatérni rá.

Shadow Bandit

Veteran Member
Főni! ( @ChickenMcGuy ) Laci ötleteket ad! Kérlek küldd tovább javaslatként a fejlesztőknek! :)

Aki nem értené az iróniát annak üzenem, hogy csak:

Vicceltem! Ne küldd tovább, különben azért is mi leszünk a hibásak, még a végén...

Support ≠ Fejlesztő csapattal.

Utóirat: Megértjük amúgy egyértelműen, ha nem szeretnétek erre most aranyat áldozni az esetek többségében, emiatt is biztosítunk most lehetőséget speeden megnyerni a hiányzó darabot vagy darabokat a szettből! :)
Nem vagytok emiatt hibásak Krisz, csak a hibásokhoz nem ér el a szavunk. Valamelyik frissítés alatt leírtam egy pár dolgot nem is olyan rég, és tudom hogy ti is látjátok ezeket. Ez patt helyzet... Minket abszolút nem vesznek figyelmbe, vagy a véleményünket. Egyszer remélem feljut az üzenet mikor már elfogy a játékos közösség.

Örülök a lehetőségnek amit adtok a speed versennyel, ez a helyzetet tekintve nagyszerű megoldás. Tény hogy nem azzal van a gond, hanem azzal többnyire amiben nektek sincs befolyásotok. A speed rendszerével például... Amennyi volt az évek során, nincs lehetőség már jobbat csinálni a játék korlátozása miatt... Például olyat amiben nem kell 0-24 gép előtt nyomogatni a 15mp melókat.

Fent