Kibeszélő A The West 17 éves!

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Nem rossz speed, csak túl hosszú (nekem már ilyenekhez nincs kedvem sajnos :D ).
Viszont ha itt is indulna egy speed és garantált díjnak belenne rakva a szülinapi szettből választható tárgy azok számára akik lemaradtak róla (lehetne akár követelmény is csak azok kapják meg azt a garantált díjat akik nem rendelkeznek azzal a résszel az adott világon)... vagy lehetne ilyen bónusz nyeremény ez és valami teljesítése után lennének jogosultak rá, direkt azok számárá akik arra mennének, biztos lennének jó páran :)

Shadow Bandit

Veteran Member
Jönnek rögért a szülinapi darabok hamarosan, bétán ott a bejelentés. :hmf: Ezt a megoldást akkor értékelném ha nem rögért lehetne venni hanem mondjuk kötvényért is. A sajtolás sajnos itt nagyon látszik. Javaslom ha nagyon kell valakinek nyerje meg speeden, nem lesz szerintem nehéz.

Ghost of Red James

Veteran Member
Jönnek rögért a szülinapi darabok hamarosan, bétán ott a bejelentés. :hmf: Ezt a megoldást akkor értékelném ha nem rögért lehetne venni hanem mondjuk kötvényért is. A sajtolás sajnos itt nagyon látszik. Javaslom ha nagyon kell valakinek nyerje meg speeden, nem lesz szerintem nehéz.

Itt is van már bejelentő. Kibeszélő nem is értem, miért nincs. :D

1748511565602.png

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Áááá fogalmam nincs miért lehet... Pedig mindenki nagyon örül a szülinapi rögös szettnek. Nem tudom hogyan lehet ilyen munkákat kiadni a kezükből is mint a frissítések. Totál hülyének van nézve a játékos közösség.
És még fizetünk is érte (legalább kötiért rakták volna be, vagy akár dollárért ha már szülinap... ) de ez egy csúnya lépés volt tőlük... Mondom úgy hogy engem egyáltalán nem érint mert meg van a szett... De ez eléggé gáz

Shadow Bandit

Veteran Member
És még fizetünk is érte (legalább kötiért rakták volna be, vagy akár dollárért ha már szülinap... ) de ez egy csúnya lépés volt tőlük... Mondom úgy hogy engem egyáltalán nem érint mert meg van a szett... De ez eléggé gáz
Nekem is megvan, bár annyira használhatatlan (A fegyverszett találati esélyben jósnővel egyenlő ami ugye nem rögös) hogy lehet bajszos veszi majd meg. Sajnálom picit azokat a gyűjtőket akiknek nem sikerült beszerezni 1-2 darabot...

Fent