• HU_Flag

Kedves Vendég,

Ünnepeld velünk a márciust és emlékezzünk meg együtt március 15-ről!

Kibeszélő A The West 17 éves!

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Egy kisebb módosítás történt az Awesomia jutalmaknál:

A 4. harc extra jutalma mint születésnapi ajándék, egy 1 napos VIP medál, egy Édesanyád orvossága, egy Rizses ragu , és 25 kötvény, ami hozzáíródik a kötvényeitek számához. (nem boríték formájában).

Az extra kötvény automatikusan kerül majd jóváírása, mint az alább látható:

1747340126306.png

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek, illetve Boldog születésnapot, The West! :lovetw:

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

EtonBlazer

Active Member
Ma jött bétára egy kaland, ami csak a 17. szülinapos kalandokat fogadja el lezártnak, az ismételhetőeket NEM. leteszteltem.
Ha ez így marad magyar világokon nem lehet lezárni az idő korlát miatt, mert naponta csak 3 kalandot kapunk.5316 bővítmény megtekintése
Megváltoztatják de amugy bármelyik kaland(részt) lezárod akkor beadja, nem csak a szülinaposokat. Mondjuk akinek épp nincs ennyi kalandja az ezt is bukta.
Hogy ez egyébként kinek jutott eszébe és hogyan abba bele se gondolnék.. :D

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
A párbajos is érdekes egyébként, mert 24 óra a minimum védelem, és hogyha aznap ütnek ki, amikor a kaland megjelenik, akkor bukovári.

@ChickenMcGuy ez másodsorban azért sem sem szerencsés, mert a statisztikában ezeket normál kalandnak számolja, nem ismételhetőnek.
Igen, én ezért ütöm ki magamat éjfélkor (mint ma is, láttam nincs pbs)... de ugye sokan meg nem tudnak fent lenni éjfél után, és hát ha valaki olyan, akkor könnyen keresztbe tehet annak (én megtehettem volna tegnap is, de nem teszem :D )

Special One

Active Member
Igen, én ezért ütöm ki magamat éjfélkor (mint ma is, láttam nincs pbs)... de ugye sokan meg nem tudnak fent lenni éjfél után, és hát ha valaki olyan, akkor könnyen keresztbe tehet annak (én megtehettem volna tegnap is, de nem teszem :D )

engem megtaláltak 01:30 kor így el is buktam persze a kalandrészt. a 24 órán belüli párbajokkal. a párbajos kalandsor ami ennyire szoros intervallumosak lehetnének legalább 36-48 órásak és akkor nicns ez a probléma.

Pedro José Donoso

Veteran Member
"
Az eseményünk május 15. 00:00-tól egészen május 25. 23:59-ig fog tartani.
Minden egyes nap, lehetőségetekben áll lezárni három különböző kalandot egyazon szettdarabért, így akár három darabot is megszerezhettek egy adott szettrészből, amit így fejleszteni is tudtok rögtön!

A feladatok és a jutalmak naponta változnak és ugyanazon jutalom nem lesz ismételten elérhető.
Emiatt mindennap nézzetek be a Kocsmába, hogy nehogy lemaradjatok egy-egy tárgyról!

Egy jótanács az eseménnyel kapcsolatban: Némelyik kaland erődharccal kapcsolatos feladatot kér. Javasoljuk, hogy minden napra szervezzetek erődharcot és próbáljatok meg részt venni rajtuk az esemény időtartama alatt."

A fenti szövegből nem következik EGYÉRTELMŰEN, hogy 1 nap alatt kell lezárni. Köszönjük a pontos tájékoztatást.
Sajnos sokaknak munka mellett esélytelen egyes feladatokat befejezni.
A kalandoknál időjelzés sincs!
Csatlakozom,munka miatt lecsúsztam az első két napi cuccokról! :)

Ghost of Red James

Veteran Member
.net-en speed-en bekerült jutalomként a születésnapi szett, lehetne valami hasonló itt is.

Fent