Rolcsi09
Active Member
Köszi!!Május 20. 12:00-tól egészen június 8. 12:00-ig.

Köszi!!Május 20. 12:00-tól egészen június 8. 12:00-ig.

Üdv. Nem tudom jelezte már valaki, de már megint fejlesztők "kiváló" munkáját kell megdicsérjem. Röviden, ahhoz, hogy tudj gyártani egy 300as terméket 1x meg kell tanulj egy 350-es receptet.Hajrá Inno, hajrá fejlesztők csak így tovább.
4822 bővítmény megtekintése

Idén várható hasznos frissítés is ?
A következőt is rossz volt elolvasni !
Ez tényleg fantasztikus csak ettől a gatya kalandorom hogy kap jobb bónuszokat?Látnok ugyan nem vagyok, de ha élhetnék ez alkalommal egy idézettel akkor talán ezt biggyeszteném most ide kommented után:
"Legyél te magad a változás, amit látni szeretnél a világban!"
- Mahatma Gandhi
1000 rögöt vagy 2000 is kicsengettem volna ha lett volna ilyen opció,mielőtt inkább töröltem és újrakezdtem a 10+ éves kalandor accounttal.16. Szuletesnapra behozhattak volna meglepetesnek a karakterosztaly változtatást rögért.
nem tudom, én pbhős vagyok. ha többször lehetne váltani, és nem lenne drága, akkor mindegyikre váltanák 1-1 alkalommal (kalandorral kezdeném), aztán a végén vissza pbhősnekmire váltanátok egyébként? és miért?
Mostmár semmire,mert újrakezdtem a nulláról Floridán,de párbajos vagy katonára váltottam volna a kalandort bármikormire váltanátok egyébként? és miért?

Én kipróbálnám a pbhőst meg munkást is, ugyanazzal a cuccal erődre amit most használok. Kíváncsi vagyok érezhető-e a különbség. Pbhőssel gyorsan megcsinálnám a 10k pbt ne kelljen mászkálni,munkással még évekig tudnék templomot építeni.mire váltanátok egyébként? és miért?
Én kalandorról kalandorra váltanék.mire váltanátok egyébként? és miért?

Erre lenne tökéletes a medál, amit évek óta kérünk. Mint a prémiumok, csak a karakterosztályok bónjaival.Én kipróbálnám a pbhőst meg munkást is, ugyanazzal a cuccal erődre amit most használok. Kíváncsi vagyok érezhető-e a különbség. Pbhőssel gyorsan megcsinálnám a 10k pbt ne kelljen mászkálni,munkással még évekig tudnék templomot építeni.
Kalandok is csütörtök 12:00ig elérhetőek csak? Mert akkor délig lekell tudni az erődharcot