Újdonság A The West 15 éves! - Klasszikus The West szerver!

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

innogames

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
west_classic.png


Idén 15 éves a The West! Ez alkalomból egy egy speciális eseménnyel készültünk: május 8. és június 5. között ismét megnyitja kapuit a nemzetközi Klasszikus szerver, ahol a játékosok a The West első verziójával játszhatnak - beleértve az eredeti grafikát, funkciókat és szabályokat abból az időből. A nosztalgia garantált!




p2.png
p1.png
p3.png


Fogd meg a batyudat és vesd bele magad a hatalmas, érintetlen prérire az egész világ telepeseivel együtt! Utazz vissza a 2008-as évbe, a The West kezdetéhez, és tapasztald meg, milyen nehéz volt az akkor érkezők dolga. Minden dollár számít, de a következő bank nagyon messze van és minden sarkon banditák állnak. Minden munkát fel kell oldani, nincsen mobil kereskedő, senki sem segít neked a város piacán. Harcolj végig számos klasszikus küldetéssorozatot, alapíts és építs várost, párbajozz más játékosokkal. Csatlakozz és járd végig az utad a nemzetközi Klasszikus világon!

És emlékezz erre: a szamár a gazdagságot szimbolizálja.



donkey.png




További információk:
  • Melyik verzió fog futni a szerveren?
    A 2008. szeptember 21-én kiadott angol verzió.
  • Mit nem lehet csinálni ezen a világon?
    Nincsenek erődök, szövetségek, erődharc, banditapárbaj, póker, karakterosztályok, chat, UP bolt, küldetésadók a térképen, avatar készítő, kalandok, ... .
  • Mit lehet csinálni ezen a világon?
    Városok alapítása és építése mellett dolgozni és párbajozni lehet. A kocsmában számos klasszikus küldetéssorozat elérhető. Ezen felül sok régi, sokak által kedvelt régi avatarok is elérhetőek lesznek, köztük a hamiskártyásé.
  • Hány ilyen világ lesz?
    Csak egy, nemzetközi klasszikus világ.
  • Milyen nyelven lehet játszani?
    Ez a világ csak angolul lesz elérhető.
  • Lehet aranyrögöt vásárolni ezen a világon?
    Nem, nem lehet aranyrögöt vásárolni. Ingyenes prémium előnyökben fogsz részesülni.
  • Mi fog történni a fiókommal június 05. után?
    Minden fiók törlésre kerül június 05. után.
  • Hol tudok belépni
    Itt: https://play.the-west.biz/

Ez a speciális világ korlátozott Supporttal rendelkezik és nincsen összekötve az InnoGames Support és fizetési rendszerekkel. Aranyrög vásárlása nem lehetséges. Hibák és technikai problémák előfordulhatnak. Játssz a saját felelősségedre!

Várunk rád a Klasszikus Világon,
A The West Csapata
 

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
west_classic.png

Kedves Cowboyok és Cowgirlök,

Örömmel tölt el bennünket látni, hogy mennyi szeretet és törődést kap tőletek a Klasszikus verziónk nap mint nap. Hogy ez ne maradjon viszonozatlanul, kéréseiteket figyelembe véve, azt a rendkívüli döntést hoztuk meg, hogy meghosszabbítjuk a Klasszikus Világ elérhetőségét! Eredetileg úgy terveztük, hogy június 5-én búcsút intünk a Klasszikus szervernek.
Azonban figyelembe vettük a rajongásotokat eme világunk iránt, és örömmel jelentjük be, hogy a záró dátumot július 5-ére toltuk ki! Ez azt jelenti, hogy további egy hónap áll rendelkezésetekre, hogy elmerüljetek a klasszikus változat időtlen szépségében.

Őszintén reméljük, hogy ez a hosszabbítás mérhetetlen örömmel tölt el majd benneteket, és lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezzétek a nosztalgikus élményt. Nagyra értékeljük a The West iránti töretlen mértékű elhivatottságotokat és izgatottan várjuk, hogy együtt folytassuk ezt a hihetetlen kalandot a Vadnyugaton.

Várunk rád továbbra is a Klasszikus Világon,
A The West Csapata
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent