A Nagy Jósterem

Üdvözöllek A Nagy Jósteremben, ahol Enzo di Rosetti médium fejtheti meg az univerzum által kikövezett utat számodra.
Ha beleszeretnél tekinteni a jövődbe, nincs más dolgod, mint El Dorado vagy V1 világokon elolvasnod a Médium; Enzo di Rosetti profilját.

Kérlek tartsd tiszteletben az univerzum erejét, ha jóslást kértél legalább két hetet várj a következő jóslásig. Az univerzum nem szereti a türelmetlenkedést, adj időt a jóslatodnak.

Az utalással elfogadod, hogy megjelenjen itt a játékosneved fórumon!

hKHTaCL.png
 
Utoljára szerkesztve:
Kedves Etheryon, bár utad most ködösnek tűnhet, de a lapok fényes és magabiztos jövőt mutatnak neked. A lapjaid az Uralkodó, az Erő és végül a Diadalszekér.
Jelentésük nem más, szenvedélyesen vágysz a vagyonra amit az ezüstmunkák hozhatnak, de már régóta elkerül téged a szerencse. Kitartásod nem lesz hiábavaló, a lapok a közeljövőben magabiztos bőséget mutatnak. A diadalszekér az utolsó lap, ami azt jelzi számodra, hogy mindennek a végén számodra nézve a dolgok jól fognak alakulni!

iOgaiJF.jpg
MzWgHAQ.jpg
CeGzcLj.jpg
 
Utoljára szerkesztve:
Kedves Lacx, a te lapjaid a Hold, Fortuna, és az Akasztott ember.
A lapok azt sugallják vágyakozol valami vagy valaki iránt. Az akasztott ember viszont nem jelent feltétlen rosszat, csupán passzivitást és kényelmetlen várakozást a jövőddel kapcsolatban. Aggodalmaid hamar elmúlnak a zűrös időszakod után, hisz az univerzum Fortunát küldte segítségül aki az unalmas mindennapok után, hirtelen boldog sorsszerű változásokat hozhat az életedben. Ne feledd, a változások a te javadat fogják szolgálni, ne csüggedj, ha mindennapok egyenlőre nem feltétlen hoznak nagy változatosságot és vidámságot, a hullámvölgynek mindenképpen vége szakad és a vágyaid teljesülnek!


hECH3yA.jpg
3NTzP9y.jpg
cpqFUxh.jpg
 
Utoljára szerkesztve:
Kedves Krcsirke, a te lapjaid az Erő, Uralkodónő, Remete.
Úgy tűnik a lapjaid azt jelzik, a sikereid folytatódni fognak. A közeljövőben szenvedélyre számíthatsz, lehet ez akár szerelem is amit erősen viszonozni fognak feléd, a karrieredben lehetőséget kapsz a fejlődésre. Sok energiát amit a munkába fektetsz, az univerzum szerint mindenképpen meg fog térülni, ha kihasználod az élet által hozott lehetőségeket. De vigyáznod kell, ne csak a munkádra koncentrálj, mert könnyedén belefáradhatsz. A Remete lap azt jelzi, hogy szükséged lesz egy kis pihenésre, nyugalomra. A céljaid elérése után mindenképp vonulj vissza egy picit, hogy átgondolhasd a további lépéseket.


4ilFnYU.jpg
sLStbu8.jpg
8vBKLsF.jpg
 
Kedves Old Bear Hunter, a te lapjaid az Akasztott ember, a Halál, a Világ.
A lapjaid elsőnek félelmetesnek tűnhetnek, de segítek választ adni a benned felmerülő kérdésekre.
Az univerzum egyelőre stagnálást és monotonitást kínál számodra. A Halál nem szó szerint értendő, a lap valaminek a végét jelzi, egy korszaknak mondjuk.
A lapok számodra azt jelzik, hogy mindenképpen ki kell szakadnod a monotonitásból, segít elkezdeni olyan vágyak megvalósítását amikre már régóta szükséged lenne. Az életedben változás várható. A Világ lap biztosít téged arról, hogy a változások mindenképpen pozitívan fognak létrejönni az életedben.

A sok unalmas hétköznap után boldogság vár rád és ebben téged az univerzum támogatni fog.

s5OWagT.jpg
dXu1CzV.jpg
I2sutSf.jpg
 
Kedves Klar, a lapjaid a Mérték, az Uralkodónő és a Varázsló.
Az univerzum számodra nagyon szerencsés jövőt jósolt. Az életedben egy laza, harmonikus időszak következik, nyugodt és szeretetteljes ünnepekre számíthatsz. Ez egy jó időszak lesz számodra, kis erőbefektetéssel bőséges sikereket érhetsz majd el. A karrieredben jó úton haladsz, ne erőltess semmit, mindent csinálj lazán ameddig a kedved tartja és mindenképpen meg fog térülni. A lapok azt is jelzik számodra, hogy folytasd kreatív tevékenységed, találj ki új dolgokat amik szolgálják a saját és mások boldogságát is, de tényleg vigyázz arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba, maradj kipihent és boldog.


(Mivel Klar szerződése tiltja a játékbeli javak átadását, biztosítok mindenkit arról, hogy nem történt utalás.)


xYxBAG2.jpg
tHq0M2Z.jpg
XdnPhio.jpg
 
Kedves SisterAbigail, a te lapjaid a Nap, a Remete és az Uralkodó.
A Nap fénye jelenleg rád süt, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben mindenben megtalálod a jóságot, maradj pozitív, sugároznod kell a szeretetett és ezt visszakapod a környezetedtől. Mindezek ellenére, mégis számíthatsz a magányra, de ne csüggedj. Töltsd hasznosan a magaddal töltött időt, cselekedj bölcsen ameddig egyedül vagy. Hallgatnod kell a megérzéseidre, hogy jellemed erősebbé váljon. Az élet bármilyen kihívás elé állít, hallgass az eszedre, legyél magabiztos, ne hátrálj meg a nehéznek tűnő feladatoktól. Légy ura a helyzeteknek és sugározni fogod a környezetednek, hogy bármilyen kihívás ellenére is magabiztos tudsz maradni. A jövődben a kihívásokon kívül amik számodra könnyű, megugorható akadályok lesznek, semmi baljós képet nem látok.


wWn2VRe.jpg
qaiaE7X.jpg
ASLM435.jpg
 
Kedves -XelioX- , a te lapjaid a Nap, az Igazság és a Főpap.
Az univerzum azt sugallja feléd, hogy pozitívnak kell maradnod minden esetben. Az életedben lehetőséget kapsz, hogy egy nagyon vidám személyiséggel találkozz. Egy hűséges jó társra, szövetségesre fogsz találni benne, az univerzum azt mondhatja, hogy talán az új év hozhatja számodra ezeket a változásokat.
A jövődben nagyon erősen kirajzolódik egy kép amit látok, mindenképpen egy személy lesz az. Igazságosan fog veled bánni, úgy ahogy eddig talán mások még sosem. Univerzum szerint bánj vele majd tisztességgel, mert ő azt fogja neked adni, amit tőled is kapott. Vigyázz rá, egy hosszú és emlékezetes utad lesz vele, amit sosem felejtesz majd el.

OlYACmt.jpg
UHkpy63.jpg
gIjIB72.jpg
 
Kedves Vyvaaa, a te lapjaid a Torony, Szeretők és a Csillag.
Az univerzum azt mutatja, hogy váratlan helyzetekre, hirtelen változásokra számíthatsz az életedben. Az univerzum azt is mutatja, hogy történhetett veled egy kisebb váratlan rossz dolog közelmúltban, ami nem akadályozott téged, könnyen tovább léptél. Erős szerelem várható az életedben vagy már rátaláltál. Ez egy olyan szerelem az univerzum szerint ami nem ér majd csalódással véget, a csillagok azt üzenik neked megbízhatsz ebben az emberben, segít majd az útmutatásban, s közös életcélotok is lehet.


PARmShe.jpg
aA8kiI2.jpg
S5I9wl4.jpg
 
Kedves Matuka., a te lapjaid a Világ, Hold és a Mágus.
Az univerzum a közeljövődben instabilitást mutat, óvá int, hogy ebben az évben olyan új dolgokba kezdj bele amik instabillá tesznek téged.
A lapok szerint élvezd az életet, koncentrálj a saját boldogságodra, ugyanis a jövő éved egy új kezdet lehet amiben az univerzum erőteljesen támogatni fog téged. Nagy sikerekre számíthatsz majd, ne félj belekezdeni új, rég vágyott dolgokra. A mágus lap szerint a helyes út számodra a jövő évben az lesz, ha belevágsz egy új dologba, legyen az hobbi vagy bármely más dolog. S ezt az új dolgot nem fogod megbánni, sok éven keresztül elkísérhet majd. Viszont ezt az évet töltsd még a pihenéssel és a relaxációval.

XHg3aQh.jpg
9xnjuRK.jpg
XOIYouy.jpg
 
Kedves Finish94, a te lapjaid az Uralkodó, Szeretők, és az Erő.
Az univerzum mindenképpen a szerelmet jelzi számodra, egy meglévő vagy egy új eljövetelét. Lépj meg bátran váratlan helyzeteket, és a sors mindenképpen megjutalmaz majd ezért, az uralkodó lap biztosít téged arról, hogy csalódások esetén se törj majd össze. Fejlesztened kell meglévő kapcsolataid is, hisz energiabefektetésed megtérül majd, szenvedély várható az életedben.


Ui882zW.jpg
BHuLFmS.jpg
wQ5aRG2.jpg
 
Kedves SwaGGieke, a te lapjaid a Bolond, a Főpapnő és a Torony.
Univerzum szerint egy gondtalan, bolondos időszak jön számodra, lazán kell a helyzetekhez állnod, ne agyalj túl dolgokat. Inkább hallgass az érzéseidre, nem kizárt, hogy valaki megbánthat majd a jövőben, egy olyan személy aki közel áll hozzád, a lapok szerint megértőnek kell vele lenned. Hagyd ,hogy a dolgok maguktól alakuljanak, maradj laza és ne állj feszülten a dologhoz, adj időt mindennek. A csillagok jelen állása szerint fel kell készülnöd egy váratlan dologra is ami veled történhet, de sajnos az univerzum nem mutatja meg magát, hogy mi lehet pontosan ez a dolog. Talán egy meglepetés.


62bXBU7.jpg
LVhebV2.jpg
I967I6r.jpg
 
Kedves Senki600, a te lapjaid a Halál, Diadalszekér, Remete.
Az univerzum azt sugallja neked engedd el a problémákat, adj időt magadnak. Le kell zárnod azt a fejezetet az életedben ami hátráltat téged és belekell kezdened valami újba. Nem kizárt, hogy egy magányos utad lesz az életben egy darabig, az élet úgy hozhatja, hogy nem fogsz túl sok közösségi életet élni. De nem baj, az önmagaddal töltött idő segít majd megismerni önmagadat. A diadalszekér jelzi, hogy az utad végén siker és boldogság fog övezni téged. Az utad végére rengeteg bölcsességet szerezhetsz amit a szeretteidnek átadhatsz és ők ezért felfognak nézni rád.


VTLnHiK.jpg
HzEXAAV.jpg
AIE2LxF.jpg
 
Kedves Riomare, a te lapjaid, az Ördög, Remete és a Főpapnő.
Az univerzum azt jósolta számodra, hogy egy zavaros időszak jön az életedbe. Óvatosnak kell lenned mit cselekszel, mert a karmád könnyen befolyásolhatja az életed. A főpapnő lap segítséget kínál, hogy a jó vagy a rossz utat szeretnéd járni a jövőben. Az univerzum nem mutatja meg jelenleg számodra, hogyha a jó utat járod akkor milyen jutalomban részesülhetsz. A jó oldal jelenleg bizonytalan, a rossz oldal pedig hosszas magányt ígér.
Az univerzum betekintést engedett, a rossz történesekbe és azt mondja, hogy a karmád fog dönteni a bizonytalan jövőről. Sugallja, hogy engedd el a rossz, negatív, visszahúzó dolgokat, koncentrálj a pozitivitásra és mindenképpen megtérül.

UmTmcPc.jpg
4XUfFjQ.jpg
SnH7Ee4.jpg
 
Kedves Megalkusz, a te lapjaid az Igazság, az Ördög és a Hold.
Az univerzum szerint egy tisztességes ember vagy és úgy fognak alakulni a dolgok ahogyan te viselkedtél. Viszont egy vágyakozó, bizonytalan időszak következik az életedben, az univerzum szerint nem szabad hirtelen döntéseket hoznod. Legyél megfontolt, ne engedj a kísértésnek, könnyen jöhet olyan ember az életedben aki átverhet, egy rafinált embert látok aki pénzedet akarhatja. Ne dőlj be neki, legyél magabiztos, vigyázz, hogy ne essél bele senkinek a csapdájába. Egy kissé nehezebb időszak jön, de a lapok szerint tarts ki tisztességesen egyenes gerinccel. Amint átvészelted ezt az időszakot, az univerzum igazságosan fog megjutalmazni.


HilXQr9.jpg
b0kmTHN.jpg
jNLPWqZ.jpg
 
Kedves Pesmartin, a te lapjaid a Remete, Szerencsekerék, Igazság.
Az univerzum azt üzeni számodra, hogy a közeljövőben magányra számíthatsz. Bárhogy és bármit teszel a sors fogja irányítani az életedet. A szerencsekerék szerint a jövőben a mélypontok és a boldog pillanatok váltogatni fogják egymást erőteljesen. A helyzeted folyton változhat, s mint mondtam az univerzum picit átveszi az irányítást az életed felett, egy darabig úsz az árral, meg kell találnod a saját boldogságod majd hullámok között is. Maradj jószívű, segítőkész bárhogy is csapnak össze a hullámok feletted, Fortuna a javadra fogja fordítani a dolgokat, igazságos elbírálásra számíthatsz az életed felett. Semmiképpen ne cselekedj úgy mint egy rossz ember, maradj meg önmagad az univerzum meghálálja majd. Váratlan meglepetésként olyan pénz állhat a házhoz amire nem is számítottál.


qEu3L1f.jpg
12ABf7c.jpg
apKjRcz.jpg
 
Shadow Bandit, rontást hoztak rád rosszakaró embereket. Éreztem az aurádban a gonosz energiájának működését. Elvégeztem egy rituálét, ahol megkértem a rontást, hogy hagyjon téged békén! Sokáig küzdöttem a gonosszal, úgy tűnt túl erős. Végül nem ragaszkodott hozzád az átok, sikerült elpusztítani. Minden rossz amit ez az entitás okozott neked passzívan, mostantól megszűnik és szabadabbnak, boldogabbnak érezheted magad.
Hindu gyertyákat égettem szent üvegeken, a nevedet mondogatva, segítségedre hívtam Srí Laksmí istennőt. Aki áldását adta rád, lángokból kirajzolt egy jelképet, egy írást: Gauranga, ami annyit jelent, légy boldog! Ezt üzente neked.
Az átkot sikerrel levettem rólad.
RtJ1ZCq.png


Újévi áldás+:
Kedves Shadow Bandit, algériai írisz virágokból fontam neked koszorút, közepébe a nevedet írtam egy ősi pergamenre. Áldást kértem rád a következő, 2022-es esztendőbe. Az összes valódi Isten segítségét hívtam, és megáldottak téged. Szerencsés és boldog éved lesz. Az istenek megköszönték, hogy hozzájuk fordultál ezért támogatásukat hosszútávon élvezheted, fordulj máskor is hozzájuk, ha szomorúnak érzed magad, imádkozz. Istenek megajándékoznak majd, jóléttel, boldogsággal.

Jóslás:

Kedves
Shadow Bandit, a te lapjaid a Mágus, a Főpap és a Diadalszekér.
Sikeres átoklevételed után az univerzum, biztosít téged arról, hogy a jó úton jársz. Az univerzum azt üzeni vágj bele olyan dolgokba amikbe beleszeretnél vagy folytasd álmaid megvalósítását. Istenek egy ideig fogni fogják a kezedet, segíteni fognak az utadon, biztosítanak arról, hogy sikereket érj el bármiben.

Siker és beteljesülés fog téged várni, már egy átok vagy rontás sem fog téged hátráltatni a közeljövőben. Egy teljesen pozitív személyiséggé fogsz válni és hasonló emberek fognak téged körbevenni. Az univerzum szerint nyertes alkatnak tűnsz, vágj bele bármibe.

gvtRWqJ.jpg
FvRhcsY.jpg
I1NNb7E.jpg
@Shadow Bandit
 
Kedves Syntex a te lapjaid az Ördög, a Végítélet, Szeretők.
Az univerzum azt üzeni neked, hogy több új ember is meg fog jelenni az életedben, lesz köztük rossz is.
Egy olyan ember fog eljönni az életedbe aki hasznot akar húzni belőled, ha nem figyelsz át fog téged verni. Viszont az univerzum olyan embert is mutat, aki felszabadulást okoz, és csupa jó megmaradó emléket fog okozni. Remélem nem szegek szabályt azzal, hogy elmondom az igazságot amit a lapok mutatnak. Márpedig a lapok egyértelműen azt mutatják, hogy új és izgalmas erotikus élményekre számíthatsz. Nem kizárt, hogy a jó és a rossz ugyan az a személy egyben, s az sem biztos, hogy a rossz történik majd előbb.

M9J9dDF.jpg
9hcxQ3I.jpg
T5m4r6v.jpg
@Syntex
 
Fent