The West Times 2022 36. szám - augusztus

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
The_West_Times_logo.png


Ebben a számban elolvashatjátok @Enzo di Rosetti-vel készült interjúnkat valamint @Krisztoph Snow filmkritikáját és novelláját. A Jó, ha tudod rovat keretén belül ismertetem számotokra azt a praktikát, mely megold egy kalandok elvállalásával kapcsolatos problémát, @Monó pedig a narancsos kacsa receptjét hozta el számotokra.

A nyereményjátékunkban most mindenki egy garantált automatizálás medált nyerhet a közelgő betakarításra való tekintettél, ha helyesen válaszol a kérdésünkre! A júliusi szám nyertese @Titanilla lett, akinek jutalma egy régi avatar egy tetszőleges szerveren.

» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «

A visszajelzéseket várjuk ebbe a témába!​
 

Titanilla

Veteran Member
Rendben van, hogy Mandarinréce távozik a Timesból de rögtön meg is főzni és receptet csinálni belőle..........
Én más több karácsonyi speed alatt emlegettem, kondérba kerül egyszer, úgy látom, Monó bátrabb volt nálam :D De nagyon sajnálom, hogy ezzel megfosztja attól a lehetőségtől, hogy ismét köztünk legyen és terelgesse a megtévedt játokosokat a helyes útra, jó tanácsokkal, iránymutatással segítse a tájékozatlanokat.
Bízom benne, hogy azért a reinkarnáció működik és más alakban, ugyan, de visszatér hozzánk.
 

Titanilla

Veteran Member
Ez relatív, kinek mi a jó. ízben is, kinézetben is. Véleményem szerint finomak, és bár fotóművész nem vagyok, a kinézetükkel sincs baj, szerintem.
Művészi fotókat találhatsz a neten, ott is megkérdezed, van e olyan jó ízűk, mint a kinézetük?
A művészien fotózott kaják nagy része, melyek kifejezetten reklám vagy szakácskönyv illusztrációnak készül, ehetetlen. Az elkészítésükről már több cikk és videó is készült. Monó fényképe tökéletes, természetes. Szerintem a hétvégén előveszem a fagyaszóból a kacsamellet és megsütöm, megjött hozzá az étvágyam :)
 

Bogyó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Fórum Moderátor
A művészien fotózott kaják nagy része, melyek kifejezetten reklám vagy szakácskönyv illusztrációnak készül, ehetetlen.
Ezt olyannyira meg tudom erősíteni, hogy a volt szakács mesterem mesélte: csináltak étlap fotózásra paprikás csirkét, melyben a csirkét meg sem párolták (igen hivatalosan szakaszos párolásnak nevezik az elkészítési módot, ahogy a pörkölt féleségek készülnek) csupán össze keverték a pörkölt alappal. Mutatós volt, de ha felszolgálták volna @Biersack úrnak, minden bizonnyal @Monó, @Mandarinrece -jét ette volna. :)
 
Fent