Viszont a provokációnak szánt komment válaszán túl reagálnék az újságra is.
Nagy meglepetések nem értek, 4 vaskosabb cikk volt, és nekem összességében így túl rövidnek tűnt. Vártam volna még valamilyen tartalmat, akár egy új téma-sorozat első részét. Hiányoltam a nyereményjáték részt, ami bár apróság, és igazából inkább az élménye jelentősebb, mint a jutalmazása, szerintem kiválóan célt tudott érni, és üde színfoltja szokott lenni az aktuális számoknak. Úgy vélem érdemes lenne megtartani az újság szinte fix részeként (az áprilisi részből érthető indokkal maradt ki). A "Jó ha tudod!" részben kiváló reakció volt az aktuális event szettjeiről való áttekintést becsatolni, szerintem sok játékos hasznát veszi. Krisztoph verse kiválóan sikerült, sok játékos könnyedén fog vele azonosulni. A vers tartalmának mögöttes értékrendje egészen tisztán átjön, ami játékon belülre és kívülre is rámutat olyan dolgokra, amik segíthetnek abban, hogy értékesebb emberekké és jobb közösségé tudjunk válni. Ez többeknek is hiánypótló, hasznos tudás, mert minőségi közösségekben ez nem egy magasztos szellemi szint, hanem általánosan elfogadott és elismert szemléletmód-alap. Talán tud valamennyit segíteni a játékosközösség emberi minőségének emelésében. Igazi kulturális tartalom! Amekkora nagy szellemi értéket képvisel a vers, annyira nagy feladat volt a tortakészítés, ami a leírás alapján nem is olyan vállalhatatlan kihívás. Jól sikerült!