The West Times 2022 32. szám - április

Mandarinrece

Well-Known Member
Ex-Csapattag
The_West_Times_logo.png


Ebben a számban elolvashatjátok az erődharcbajnoksággal kapcsolatos interjúnkat, tudomást szerezhettek a felület és gyorsbillentyű beállításokról, vár rád egy újabb film, és ha megéheznétek, akkor rád vár a húsleves töltött sült tyúkkal recept is.

» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «

A visszajelzéseket várjuk ebbe a témába!​
 

Kanyim

Well-Known Member
Pöpec szám lett. Jók voltak az erődharcosos interjúk.

Én is úgy gondolom hogy rendszeressé kéne tenni ezt az erődharcos bajnokságot. Évente talán túl ritka, mert hát kitudja hány játékos marad meg itt még annyi ideig :D De félévente simán mennék erre a hétre és sokakat is motiválhatna.

Viszont ha tényleg így a rendszeresség a cél, akkor pláne ne nyakasban vagy tárgyban gondolkozzatok csak.
Majd 3 verseny múlva aki mindig dobogós csapatban volt azt mondja hogy szép és jó de van 3 tárgyam ?
Igenis hagy viselhessük mindet egyszerre.
Senkit sem érdekel hogy úgy néz ki mint egy medál vagy érem.. szívbaj nélkül azt mondjuk hogy ez egy kitűző és pl az öv helyett van mert arra tűzzük rá.

IFBC-ről van ezüst nyakas érmem és arany medál tárgyam. Szóval jó lenne ha egyből másik felszereléssel kezdődne a helyezési érem hogy hagy viselhessek mindent egyszerre. (a különleges tárgy az mehet a szokott termék vagy amit gondoltatok..de a helyezetteknek veló érmek..na azok inkább kitűzők legyenek szerintem)
 

Trinitarios

Member
Ha en szerveztem volna ezt a bajnoksagot, az nyert volna aki megtud tolteni egy nagy erodot. Tehat az orszagok akik nagyerodben indulnak az 1. helyert versenyeznek, akik kozepesben azok a 2. helyert, es akik csak kis erodot tudtak megtolteni azok a 3. helyert szallhatnak harcba. Akik kiesnek igy mehetnek egy eroddel lejebb kevesebb emberrel harcolni a 2. helyert, akik a 2. helyezeshez is kevesek voltak kis erodbe a 3. helyert.
 
Fent