The West Times 2022 31. szám - március

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
The_West_Times_logo.png


Ebben a számban elolvashatjátok az elkövetkezendő erődharc bajnoksággal kapcsolatos egyik lehetséges elképzelésünket, tudomást szerezhettek az MPI játékok elhagyásának büntetésének mértékéről, megismerhetitek az utolsó vadember történetét, elmélkedhettek Krisztoph Snow "Zöldfülű én." című versén és ha korogna a pocakotok, akkor Monó a csípős csirkeszárnyaival most sem hagy minket cserben!

Elnézést kérek az egy napos csúszás végett, a rovataim több időt vettek igénybe, mint amire előtte számítottam.



» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «

A visszajelzéseket várjuk ebbe a témába!
:lovetw:
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Egy jól sikerült kiadás ez a márciusi, apró részletekbe lehet csak belekötni, amiket nem is igazán neveznék még csak hibáknak sem. Ismerhettek annyira, hogy ezeket se fogom kihagyni, de ezek megemlítése ne tévesszen meg senkit afelől, hogy összességében meglehetősen pozitív a véleményem a friss újságról.

Furcsa volt, hogy nem volt benne interjú, de ennek inkább örüljünk, mert inkább ne legyen, minthogy valami teljesen oda nem illő rész kerüljön be.
Az aktuális havi kalandoknál a "Hol lehet a térkép?" linkje/oldala hibás, ahova továbbít az a szócikk ezt írja: "Ez a lap jelenleg nem tartalmaz szöveget. Rákereshetsz a lap címére más lapok tartalmában, vagy megtekintheted a kapcsolódó naplófájlokat, de a lap létrehozásához nincs jogosultságod. "
Az erődharc bajnokság előzetes része is egész jónak tűnik, biztosan sok érdeklődő lesz! Jó, hogy ez az informatív tartalom helyet kapott.(Valami hasonlót várnánk el a játék fejlesztőitől is, fórumközlemények formájában.) Bár kérdés számomra, hogy a csapatok vezető páros hogyan, illetve mi alapján kerül majd kiválasztásra, mert ahogy néztem, meghatározó fontosságú lesz. (A legutóbbi IFBC-n láttunk példát, hogyan lehet pocsékul csinálni, és mekkora lebőgés lett a vége. Itt most közel sincs akkora tét, de a résztvevőknek azért fontos lesz, hogy ezúttal alkalmas személyek kerüljenek pozícióba. Ja igen, a csapatvezetők mellett az irányítók személye is érdekes lesz majd, hiszen a személyi kvalitások nagyban meghatározhatják a harcok végeredményeit. A legutóbbi IFBC, és a közelmúlt tapasztalatai alapján nem sok jóra számítok, de a résztvevők érdekében remélem, hogy ezúttal nem lesz igazam.)

MPI rész (na végre, a hazai pálya:)
  • Gondolkoztál már az itt olvasottakon? Még soha. Nem tud a játék olyan rossz párosítást adni, hogy ez felmerüljön.
  • Hányszor léptél ki egymás után? Nem volt nálam példa ilyenre.
  • Egyáltalán léptél már ki MPI-ből? Soha, és nem is fogok. Az lép be MPI-re, aki játszani szeretne, aki pedig játszani szeretne, az játszani is fog.
  • Érdekesnek találtad ezen ismertetőt? Érdekes, bár tudnék javítási módokat javasolni, hogy minimálisra legyen csökkentve a megfutamodók száma.
  • El tudsz képzelni egy jövőbeli nyereményjátékban egy ehhez kapcsolódó kérdést? El, de remélem nem az lesz, hogy; hogyan van kapuvar-nak Floridán 0 kilépése, mikor ellenem -igaz csak egyszer-kétszer-, de lépett már ki, mert erre nem tudom a választ. Úgy meg nehéz lenne nyerni :P
Ezúttal nem éreztem túlzónak az irodalmi tartalmú részeket, valószínűleg a terjedelmek miatt. Szerintem sikerült eltalálni az ideális volument. Ha ez megmaradna, remek lenne. A konyha rész ismét hozta a kötelezőt. Elkészíteni ezt biztosan nem fogom, de a csípős ízeket kedvelőknek jó ötlet a szürke mindennapokba beilleszteni egy ilyet. Nem tetszett, hogy a szokásoktól eltérve ezúttal még egy kisebb nyereményjáték sem került az aktuális számba. Bár lett rá írva egy magyarázat, aminek indoka valamelyest elfogadható.
Az egynapos csúszás igazából inkább két naposra sikerült. ("A lap utolsó módosítása: 2022. március 2., 22:52") Részemről el van nézve, személy szerint örülök, hogy egyáltalán hazánkban van TW Times, ráadásul minden hónapban, és hogy végső soron azért a szerkesztőség próbál minőségi tartalmat előállítani. Nyilvánvalóan az újság presztízsét növeli a tartalmi minőségen túl a megjelenés pontossága, kiszámíthatósága is. Ehhez talán jó tipp, hogy ne hagyjátok a hó végére a szerkesztést, inkább legyen kész előbb a következő rész, és így könnyebb időben elkészülni, vagy konkrétan dolgozzatok előre egy hónapot.(Tudom, hogy ez nem minden cikk esetében lehetséges, de talán pont az időigényesebb részeket érdemes lehet előre betárazni.)
 

t.p.p.

A megmondó ember
Nem akarok hazudni, nekem az újságba a legfontosabb rész az elején lévő kalandok. Ahhoz pár észrevétel:
- Múltkor is leírtam most is lefogom, jó lenne ha valahogy egyből mutatná, hogy ad e pontot vagy nem, szerintem jó pár embernek ez a mérvadó egy kaland során.
- "A hol lehet a térkép?" kalandra ha rá kattintasz nem hozza be a kalandot. lásd
- A 21es szent patrikos event többi része elérhető lesz? Mert azt láttom, hogy a tavaly megszerezhető szettrészek újra elérhetőek, de a többiről semmi infó.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
IFBC-ről majd akkor alkoss véleményt, ha kivisznek.
Köszi.
Válasz a provokációra és a tartalmi mellébeszélésre:
Felesleges megint elkezdened itt provokálni. (Egyébként már voltam IFBC-n, ahol eredményesen szerepelt a csapat. A legutóbbival kapcsolatban pedig beigazolódott, hogy joggal mondták le/vissza a szereplést olyan játékosok, akik a magyar erődharcok igazi nagyágyúi, és itt nem feltétlenül magamra gondolok.)

Közszolgálat, hogy még a "legokosabb" emberek se spammeljenek:
Mivel magad nem vetted észre, ezért fontosnak tartom megjegyezni, hogy itt nem mások véleményére, hanem a TW Times-ra lehet visszajelzést adni. Ne spammeld a témát! (Nekem nincs szükségem arra, hogy utánfutóként kövess, akkor sem, ha az utánfutó önmagában képtelen haladni.)

A kérés pedig az, hogy frappáns mellébeszélés és újabb személyeskedés helyett a TW Times aktuális számához tartozó visszajelzést írj, mert ez a téma arról szól! @Klar egyértelműen fogalmazott a nyitóbejegyzésében, semmi szükség arra, hogy ismét felesleges konfliktust kezdj generálni.(Bár mindig lehet még lejjebb süllyedni.)
 

Deleted User - 779988

Vendég
Mindig örülök, ha egy jobban sikerült újság jön ki.

A kalandos rész érdekes, hiszen a büntetésnek elrettentő szerepe kéne lennie. Mindenképpen furcsa, hogy egy idő után elengedi a nagy büntetést. Nem tudom, hogy ez szándékos, vagy csak elírás a fejlesztők részéről, de ha szándékos, akkor úgy néz ki, hogy a játék ezen a területen is megengedőbb, mint várnánk. :)

Továbbra sem nekem szól az irodalmi szakasz, de mindig örülök, ha csak egy részt kap az újságból. Habár részemről akár ki is hagyhatnánk, illetve sokan nem is szeretik, tudom, hogy néhány játékostársamnak öröm ez a kis rész. Szóval 1 irodalmi rész/újság szerintem továbbra is követhető irány lehetne.

A könyvajánlóhoz csak annyit, hogy olvassatok. Bármit. Ismeretterjesztőt, szórakoztatót, bármit.
 
Fent