The West Times 2021 28. szám - december

Mandarinrece

Veteran Member
Ex-Csapattag

The_West_Times_logo.png



Ebben a számban elolvashatod Figura játékostársunkkal készült interjút. Ha egy kis édességre fáj a fogad vár rád egy Stollen recept. Ezeken kívül vár rád egy újabb novella, egy vers, valamint egy filmajánló is! Jó szórakozást kívánunk!




» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «


:) Visszajelzésedet várjuk ebben a témában! :)
 

Deleted User - 779988

Vendég
Ez az interjú még a mi kis Figuránk fénykorában készült. Nyugodjon békében.
Amúgy gyertek Tombstoe lerohanására. Figura is ezt tenné.
 

krcsirke

el pollo diablo
Egész kellemesre sikerült, mivel ez volt az úgymond az idei utolsó újság, így kellemes ünnepeket kívánok előre a szerkesztőségnek, új évet meg reméljük majd a januári számban ünnepeljük meg (addigra szerezzetek pezsgőt mindenkinek).

 
Utoljára szerkesztve:

Robert117

Legendary player (Retired)
Ha elolvasom majd az interjút remélem benne lesz az a kérdés, hogy milyen út vezetett a leejtőig.

A kérdés nem, de erre a válasz benne volt:
"Nem igazán foglalkozom azokkal akik "kételkednek" bennem, megvan a saját baráti köröm, inkább az ő kritikájukat hallgatom meg."
Hozzáteszem remek baráti kört sikerült választani!
:lol:

Edit: Miert ez a játékos neved? Mármint melyik karakterének?

:njub:

Azért leírom én is, amit gondolok:
Interjú:
2009 óta, értékrend, önfejlesztés, sajtos pizza - :tumbleweed:
De a legjobb rész: "Minél magasabb pontod van egy adott képességen(pl:erő, támadás stb) annál kevesebb értéket kapsz az adott tulajdonságra." o_O

Korábban volt egy interjú, amire nagyon negatív kritikát írtam, már nem emlékszem kivel volt. De hogy ez még annál is rosszabb, annyi biztos.
Az interjúalany, a válaszok minősége és tartalma... Ez nagy mellényúlás volt. :whistle:
(Majd jön valami okostojás megint, hogy "biztos azért mert nem haverod az illető". Ezek kedvéért azért leszögezem, hogy voltak már nekem személy szerint a mostaninál még kevésbé szimpatikus interjúalanyok, aminek végeredménye nekem kifejezetten tetszett. Nem a személyes szimpátia határozza meg, hogy jó-e egy interjú.)

Jó, ha tudod:
Ezzel az adventi tippes résszel és formával, egy nagyon innovatív és modern jelleg lett kölcsönözve az egész decemberi számnak. Remek ötlet volt, ezt el kell ismerni! Szerintem ez az újság fénypontja most. Gratulálok hozzá!:up:

Művészeti tartalom(filmkritika, novella, vers):
A filmkritika rész jól sikerült. A novella valódi novella lett terjedelmében is, ami szerintem már sok egy ekkora számhoz. Nekem túlzásnak tűnt, hogy az aktuális szám felét a novella tette ki, magával a terjedelemmel elnyomva ezzel a többi tartalmat. A vers nekem tetszett, témájában is passzolt és hangulatában is változatosságot adott ehhez a kiadáshoz. Itt jegyezném, hogy továbbra sem vagyok elégedett a túlzott irodalmi/művészeti tartalommal. Innen ismételten üzenem a főszerkesztőnek, hogy van ezeknek helye, csak meg kell találni az egyensúlyt.
Nem könnyű feladat, de ennél a résznél ezt kimondottan könnyű lett volna észrevenni és még a megjelenés előtt orvosolni. :hmf:(Persze nem nekem kell megfelelni, de már a korábbi részek kapcsán, többektől jött ilyen jellegű visszajelzés. Így talán érdemes az építő jellegű kritikát megfogadni.)

Konyha:
A stollen komoly vállalás volt, főleg így első nekifutással. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg munka volt vele. Ez tipikusan az a része a TW Times-nak, ahol egészen jól lehet következtetni, mennyi munka van mögötte. Nem feltétlenül az én világom a konyha, de így ez inspiráló és ad egy energialöketet, hogy ha valaki elszánja magát, miket meg tud valósítani. Ezt a kisugárzást pedig a játékon kívül és nem csak a konyhában lehet kamatoztatni.
:lovetw:
Az előző szám nyereményjátéka érdekes volt, és sikerült rátenni egy lapáttal az eredményhirdetésén, hogy még érdekesebb legyen. Ez nem csak egy megoldott feladat volt, hanem valóban hozzá tudott tenni az újság kvalitásához.
Összességében felemás érzéseim vannak erről a TW Times kiadásról. Szélsőségesen rossz és szélsőségesen jó dolgokat sikerült összerakni. Egyik szemem sír, hogy újra ugyanazok a hibák, ráadásul nagyobb mértékben kerülnek elő, amelyek már többször, több személytől is kritizálva voltak. Másik szemem meg nevet, mert lehetett látni, hogy képes a szerkesztőség innovatív tartalmakkal előrukkolni. Ahhoz kétség sem fér, hogy tényleg komolyan vették ezt a részt, nem alibizték el a feladatokat. Ezt jó volt látni, érezhető az újság tartalmából. A pozitívumoknak viszont annyira örülök, hogy a negatívumok ellenére is összességében elégedettek lehetünk. Kíváncsian várom, hogyan alakul majd a jövőben az újság!
Csirkéhez hasonlóan én is szeretnék itt külön a szerkesztőségnek kellemes ünnepeket kívánni! :D



ui.: Próbáltam, de nem tudok olyan hosszú kritikát írni, mint Krisztoph novellája. :P
 

Deleted User - 779988

Vendég
Művészeti tartalom(filmkritika, novella, vers):
... A novella valódi novella lett terjedelmében is, ami szerintem már sok egy ekkora számhoz. Nekem túlzásnak tűnt, hogy az aktuális szám felét a novella tette ki, magával a terjedelemmel elnyomva ezzel a többi tartalmat. ... Itt jegyezném, hogy továbbra sem vagyok elégedett a túlzott irodalmi/művészeti tartalommal. ...
(Persze nem nekem kell megfelelni, de már a korábbi részek kapcsán, többektől jött ilyen jellegű visszajelzés. Így talán érdemes az építő jellegű kritikát megfogadni.)
!!!
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosok Közössége! :)








Nem volna teljes az e havi novellám, ha én most kihagynám ennek a klippnek a bemutatását felétek, hiszen, már Ti is annyi jót okoztatok nekem ezért, úgy érzem szükséges nektek meghálálnom. Fogadjátok tőlem sok szeretettel a novella mellé elvégre szorosan kapcsolódik az egyik fő üzenetéhez. Enélkül kevésbé is lehet érteni a történetet. Viszont ez által, már bízom benne valamennyien átérzitek az adott szereplő sorsát.

Hagyj élni!

További kellemes estét kívánok és jó készülődést mindenki szívébe az ünnepek örömére... :)

Tisztelettel:

"Vad Bölény"
 
Fent