The West Times 2021 26. szám - október

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
The_West_Times_logo.png



Ebben a számban elolvashatod a játékostársunkkal, Biersack-kal készült interjút, valamint ismét megjelent a Jó, ha tudod! rovatunk amely az esemény valuták gyűjtéséről szól. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel egy ínycsiklandó recepttel és egy nyereményjátékkal.



» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «


:) Visszajelzésedet várjuk ebben a témában! :)
:lovetw:
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Összességében jól sikerült az e havi kiadás.

Bár Krisztoph verset is tartalmazó novellája után még egy hosszú vers szerintem túl sok szépirodalmi tartalom, és csak erősített abban a kritikámban, ami szerint elég lenne kiadásonként egy ilyen jellegű tartalom. Az interjú hiánypótló volt! Igaz, hogy olyan érzésem volt közben, mintha néhol tárgyilagosnak akart volna tűnni, miközben nyilvánvalóan egy erősen szubjektív, "megcsavart" nézőpont lett közölve, de voltak benne valóban értékes gondolatok is. Itt volt már az ideje ennek az interjúnak. Az októberi szám tartalmi részeibe nem kifejezetten szeretnék, de nem is tudnék belekötni. A konyha szokásosan új ízt adott az aktuális résznek, és a "Jó ha tudod!" rovat is hozta a kötelezőt, pont mint a nyereményjáték. Viszont még valami játékkal/játékmenettel kapcsolatos témát hiányoltam a közösségi és játékon "kívüli" tartalmak mellé. Lehetséges, hogy ennek ellensúlyozása miatt volt az irodalmi telítettség? Szóval innen is üdvözlöm a főszerkesztőt, neki még kicsit fel kellene javulnia a többiekhez, hogy a tartalmi minőség mellett az újság összképe, témák közötti sokszínűsége és egyensúlya is rendben legyen!

Azt azért megjegyzem, hogy a kritikámat építő jelleggel írtam, és hozzáteszem, hogy így is magasabb színvonalat kaptunk, mint ami ilyen körülmények között elvárható lenne. Nem nekem kell megfelelni, de ha tudok segíteni további fejlődésben, akkor már megérte írnom.
 

Biersack

Well-Known Member
robert, kérlek ne írj ennyi butaságot, jó? Nyilván egy interjú szubjektív lesz, ezt úgy látom rajtad kívül mindenkinek sikerült megértenie. Ne harizz, hogy egy kérdezz-felelek interjúnál a személyes, saját gondolataim osztottam meg. Inkább gondolkozz el te is, ahhhj.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
robert, kérlek ne írj ennyi butaságot, jó? Nyilván egy interjú szubjektív lesz, ezt úgy látom rajtad kívül mindenkinek sikerült megértenie. Ne harizz, hogy egy kérdezz-felelek interjúnál a személyes, saját gondolataim osztottam meg. Inkább gondolkozz el te is, ahhhj.

Ebben a témában az aktuális TW Times részhez várnak visszajelzéseket. Tehát az újságra kell most reagálni, nem rám.
A nekem címzett reakciót várom privát üzenetben, még ilyet is, amiben úgy válaszolsz, hogy nem értetted azt, amire írtál. Számít a véleményed, a helyén fogom kezelni!
 

t.p.p.

A megmondó ember
biersack nem az az érdekes,hogy szánalmas vagy,hanem hogy büszke is vagy rá
nyertél 12ezer pbt,gondolom abból legalább 10ezer munkás volt
ez nem teljesítmény,ehhez nem kell sok ész,ezt a hülye is megcsinálja,csak idő kell hozzá

ha valaki olyan munkást üt,aki valamilyen munkát csinál,hát üsse,abból lehet pénzt szerezni
vagy ha küldetés miatt kell a pb,hát nem jó,de ez van
de mi értelme van olyat ütni,aki a városánál áll,építős szettben?akkor valószínüleg templomot épít,pénz nincs nála,nem kap érte semmit

valaki fel kell reggel,belép a játékba,elküldi templomot építeni a karit,délután újra belép,és azt látja,hogy ki van ütve a kari
biztos örül neki,főleg amikor event van
ez csak arra jó,hogy elrontsa más játékát

jó páran azon élvezkednek,hogy elrontják más játékát,el tudom képzeni hogy ezek az emberek milyenek lehetnek a való életben..

én azért pbzek,hogy versenyezzek,olyanokat támadok,akik pbs ruhában vannak,nem olyanokat,akik védtelenek..
Ezért vagy 0-24be hotelba és csak éjjel 3 körül mersz embereket ki hívni :D
 

freedgess

Active Member
Szerintem meg ne csinálj szart a szádból, egy. Kettő, irigy vagy. Három, játék alapján ítélkezel, buta vagy.

Ennyi. :)


irigy XDDDDD mire? :D
szerintem egy játék nagyon jól megmutatja,hogy ki milyen
aki 1 játékban azon élvezkedik,hogy kicseszik a másikkal,az a való életben is ilyen lehet..
vagy kompenzál valamit..
 

Rickie Ross

Active Member
de csak olyat hívok ki,aki pbs ruhában van..
Nézd, az igaz, h nem munkás, de például a párbajos ruhában lévő ember is betehet éjjelre 9 munkát, amit te teszel tönkre. Szóval, tulajdonképpen ugyanazt csinálod. De ez az én szememben nem probléma, ugyanúgy a munkások kihívását sem tartom annak, végülis ez egy vadnyugati játék a kutyafáját. Pont ezért nem értem mire fel oxidálsz itt. Az is érdekes, hogy azért vagy hotelban napközben mert nem érdekel a játék, de aztán éjjel hirtelen motivációval töltve végigmész 3x mindenkin. Bort iszik, vizet prédikál.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent