The West Times 2021 24. szám - augusztus

Mandarinrece

Veteran Member
Ex-Csapattag
The_West_Times_logo.pngEbben a számban elolvashatod a játékostársunkkal, Éjtáltossal készült interjút, ismét megjelent a Jó, ha tudod! rovatunk. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy nyereményjátékkal.» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «


Az újsággal kapcsolatban továbbra is várjuk visszajelzéseiteket ezen témába! Ha hiányoltok belőle valamit vagy éppen keveslitek a tartalmát, akkor bátran osszátok meg velünk!:)
:lovetw:
 

Deleted User - 779988

Vendég
Egy esetleges javaslat, a hirdetési szekciót kétszer jelentessétek meg. Mondjuk az interjút körülfogva. Elvégre az a legnézettebb része.

Örömmel látom, hogy van konyha ismét.

Kifejezetten tetszik ez a játékkal kapcsolatos rész továbbra is. Érthetően, és több példával is szemléltetve miről van szó. Szép munka Klar.

Szintén örülök, hogy új dolgok kerülnek bele, mint pl az interjú végén a kikérdezés.

Bár továbbra se nekem szól az irodalmi része az újságnak, szavazásra bocsájtanám, hogy havi lapban legyen-e 2 irodalmi fajta, vagy csak egyszerre egy. (A kérdés: Egy újságot belül legyen novella és vers is, vagy havonta felváltva az egyik?)

Számomra a legnegatívabb része @Krisztoph Snow önsajnáltatása az interjú végi válaszában.

De csak így tovább, ez egy jó újság volt.
 

gameR29

Veterán
Sziasztok!

Én termékszedéshez a Halász ruhaszett (+115% találati esély) , és az Edison állatszett (+30% találati esély) mellett, a Martha J. Cannary fegyverszettet használom, mivel az +40% találati esélyt ad, amíg a Clyde fegyverszett "csak" +35% találati esélyt. (tehát +5% találati esély :))

(Sajnos arról az eventről lemaradtam amelyikben meglehetett szerezni a James Madison szettet, viszont, hogyha valaki rendelkezik Madison állatszettel, akkor javaslom, hogy azt használja, ne az Edison-t (mivel a Madison állatszett +35% találati esélyt ad, amíg az Edison állatszett "csak" +30% találati esélyt)

Remélem ezzel tudtam pár embernek segíteni. :)

Üdv: gameR29
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Hosszú idő és nagy lejtmenet után sikerült megalkotni az eddigi egyik, ha nem a legjobb TW Times kiadást!
Gratulálok a készítőknek, le a kalappal! :wink:


Az interjú jóval a megszokott színvonal felett volt, a vége pedig már csak a hab volt a tortán. Ez egy olyan minőség, ami példaként állhat a jövőben.
(Ezt azért picit fáj is kimondani, mert sok másik mellett a velem készültet is sikerült felülmúlni. )
A további tartalmak is felfelé húzták az újság színvonalát. A direkt játékbeli tartalom meglepően jól kidolgozottra sikerült, illetve a játékosoknak szóló közösséget építő tartalmak is jól sikerültek.

Egyetlen meglátás, amiben egyet tudok érteni OBH-val, hogy kissé túlzó az irodalmi tartalom mennyisége. Bár fontosnak tartom a játékosok szempontjából ezt a tartalmi elemet, az egy vers vagy egy novella javaslat szerintem is jobb lenne. Van létjogosultsága ennek a résznek, de talán nem ekkora mértékben.

Hasonló minőséget szerettem volna eddig is látni a TW Times-ban, de nem hittem volna, hogy sikerül megugrani, elismerésem! :up:
 

.XelioX.

Game Master
The West Csapat
Game Master
Minden elismerésem a készítőknek!
Az irodalmi, valamint cry rész kivételével régen látott mértékben volt az újság szórakoztató, és tartalmas.
Az interjú részét pedig egyenesen imádtam!
Csak így tovább!
 

t.p.p.

A megmondó ember
Maga az interjú nekem közömbös, se jónak se rossznak nem mondanám, nem ismerem az alanyt.
A termékezős kis helpes dolog tetszik , mármint maga a kezdeményezés , jó irány!
Alapjába véve , nem volt egy rossz kis újság, de az interjú alanyok nekem még mindig nem az igaziak! :)
 

t.p.p.

A megmondó ember
Na jó, lehet kicsit nyers voltam előbb, kissé javítok rajta.
Semmi bajom Éjtáltossal, abszolúte. Biztos egy kedves , jószívű emberke. Nekem az nem tetszik az egész interjúkba még mindig, hogy semmi tűz nincs benne, semmi kivívó dolog.
"Nagyon sok interjút olavstunk már Messiről, Ronaldoról, megnéznék már egyet Zlatanról" ;)
 

Hawk Bush

New Member
Ha már senki nem kérdezett, elmondanám, hogy én személy szerint érdemi változást az újság minőségében nem véltem felfedezni :(
Az interjú meg a szokásos, valaki elmondja azt, amit a körülötte lévők már tudnak róla, csak ebben az esetben az "ismerősök" száma sokkal több, mivel több szövetségben megfordult.

De legalább rosszabb se lett :)
 
Utoljára szerkesztve:
Fent