Sziasztok!
Az a baj, hogy ez színvonaltalan.
Egy pár hónapja már fogalmazódik bennem ez. A probléma az, hogy szerintem, hogy a West Times jelenlegi készítői kevésbé motiváltak, és ez látszik is a tartalom minőségén.
Őszintén, a játékosok jó része az interjú miatt olvassa az újságot, a többi tartalom másodlagos. A probléma ott kezdődik szerintem, hogy a készítőket egyáltalán nem érdekli az, hogy a tartalom fogyasztóinak mire lenne igényük. Az egyik főzni szeret, a másik pedig fárasztó, és érdektelen történeteket, verseket írni. (ugyanazon verslábakkal mindig)
De ezzel semmi baj sincs! Őszintén örülök, hogy szerettek ilyeneket csinálni, érdekel titeket, de az a helyzet, hogy minket meg nem. Ezeket otthon kell megélni, nem pedig itt.
A másik probléma az volna, hogy amúgy, hogy van az, hogy van akivel lehet interjú, meg van az akivel nem. Többnyire szimplán azért mert nem szeretitek az adott játékost, csak mert nem úgy játszik, ahogy ti.
Olyan érdekes, komoly eredményeket elérő, vagy éppen a játékba színtvivő játékosoktól veszitek el a lehetőséget, mint Bier vagy Enzo. Szimplán, mert mernek nevetni rajtatok, az egész játék milyenségén.
Továbbá, említettem, hogy egy két újságrész kivételével látszik az egészen, hogy semmi kedvetek hozzá. De akkor nem kell csinálni kérem.
Ebben az esetben bízzátok az újság szerkesztését a játékosokra, majd fogjatok egy supportos kollégát, aki minden hónapban leokézza az adott számot.
A jelenlegi gyakorlatot meg kell szüntetni, mert amilyen jól indult, ugyanolyan rosszra kezd az egész fordulni. Nem interjúztatunk úgy, s írunk újságot, hogy azt megíratjuk előre az alannyal, vagy éppen maguk a kérdések hosszabbak, mint a válaszok, s látszik az is, hogy az alanynak fogalma sincs arról, hogy ez mi akart lenni.
Remélem a sértődések elkönyvelését követően kezdtek valamit ezzel az egésszel, vagy hamarosan The West Lady interjúkat fogunk olvasgatni.
Üdv,
XX