2015-ös fejlesztési tervek

  • Témaindító DeletedUser11264
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser11264

Vendég
Kedves Játékosok!

Ezennel bemutatjuk a 2015-ös fejlesztési tervet, hogy megismerhessétek az idén várható újdonságokat. Azt kérlek ne felejtsétek el, hogy ezek csak tervek, mindnek a megvalósulása még egyáltalán nem biztos, de azért reméljük a legjobbakat. Változások lehetnek - sőt, biztos lesznek is -, de igyekszünk azokról is időben tájékoztatni Benneteket. Reméljük Ti is annyira várjátok ezeket a változásokat, mint ahogy mi.
A fejlesztéseken kívül új kalandok, versenyek készülnek majd idén, nem csak a játékon belül, hanem a fórumon és a Facebookon is.
Bízunk benne, hogy a változások minőségi javulást és kihívást hoznak majd a játékba és továbbra is velünk kalandoztok a Vadnyugaton.
A fejlesztési terv minden 3. hónapban lesz majd megosztva Veletek, így íme az első negyedéves újítások:

Párbajrendszer fejlesztések
A párbajok elengedhetetlen részét képezik a Vadnyugatnak és mivel már elég régen kérés a játékosok részéről a rendszer fejlesztése, így most bele is vágtunk. A párbajszint maximálva lesz 450-es szintnél. Ha valaki elveszt egy párbajt, akkor annak a párbaj tapasztalati pontnak a harmada levonásra kerül a párbaj tp-jéből, amennyit nyert volna. Megéri majd rendszeresen párbajozni is, mivel az aktív játékosok, akik az elmúlt negyvenöt napban nem párbajoztak, hetente el fogják veszíteni 3 százalékát a párbaj tp-jüknek. A jó hír az, hogy a párbaj motiváció soha nem fog 3% alá esni. A párbajvédelem 72 óráig fog tartani, de 24 óra elteltével törölhető lesz, ha párbajt kezdeményez a karakter. Viszont a munkában szerzett ko nem jelent védelmet a párbajok ellen. Ami még újdonságnak számít, hogy a tárgyaknak párbajszint követelményeik is lehetnek majd, illetve lehetőség lesz majd csökkenteni a párbajszintet különböző bónuszokkal. A későbbiek során a párbajrendszerben még további változások várhatóak, de ezekről majd akkor írunk.

Tárgyak
Minek lenne szükség három pár nadrágra, ha lehetne egy extra nálad? Ez az ötlet képezi az alapját a tárgy fejlesztési terveinknek. Három egyforma tárgyat be lehet cserélni egy extrára és minden tárgyat lehet fejleszteni, így egy nap extra tárgy lesz belőle. Természetesen – mint a való életben, úgy itt is - ez pénzbe fog kerülni és nem garantál semmit. A tárgyak fejlesztéséért dollárban kell fizetni, ha a fejlesztés nem sikerül, akkor a tárgyat visszakapjátok, de a pénzt nem.

Tárgyak és bolt fejlesztése
Szebb és könnyebben kereshető terméklistát tervezünk, hogy a vásárlás igazi élmény legyen. A különleges ajánlatokról mindenkit értesítünk, hogy nehogy kihagyjátok a legjobb ajánlatokat. Néhány tárgy esetében változni fog az ár és a termék tulajdonsága, illetve a ládák esetében is számíthattok némi optimalizációra.

MPI javítása
Készül az MPI bevezető, mely talán azoknak a kedvét is meghozza majd a kalandozásokhoz, akiknek eddig nem tetszett annyira ez az opció. A Veterán Boltba több új tárgyat tervezünk betenni, valamint érkeznek majd az eredmények is, melyeket különböző célok teljesítésével szerezhettek meg. És természetesen igyekszünk majd stabilabbá és könnyebben játszhatóvá tenni az MPI-ket.

Játékosok újraaktiválása
Biztos mindenkinek van olyan barátja, aki már egy ideje nem játszik a The West-tel. Ha segítesz nekünk őket visszacsalogatni, akkor különleges jutalmakat szerezhetsz meg. Lesz majd egy opció, melyben meg lehet nézni az összes inaktív játékost, akit ismerhetsz és akivel felveheted a kapcsolatot.

Egyelőre ezek a terveink az első három hónapra, a részletekért olvassátok majd a fórumot.
További kellemes játékot!

Üdv, The West-csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent