Kedves Játékosok,
A 2.262-es verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapat
A 2.262-es verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Ez a nagy semmi nekem igazán tetszik .
Ahogy egyesek mondták ennek is lehet örülni.
(De hát ilyen a magyar ember, mindenben szálkát lát!)
Miért te ebbe mit látsz őszinténJobb lenne egy olyan bejelentés a részünkről, hogy "a frissítés érdeklődés hiányában elmarad ezúttal?!"
Akkor meg az lenne a panasz tárgya... szinte érzem sejteni...
(De hát ilyen a magyar ember, mindenben szálkát lát!)
?Miért te ebbe mit látsz őszintén?
Event két hónapra rá eladhatók a cuccok .
Következő frissités ?! Oktoberfeszt utána mi is lesz ?! öhm eladhatók a cuccok .... Szálka
Te dolgod... 
A valóságot nem a pozitív gondolatok alakítják, hanem a tettek és a körülmények.
Nem nagyon tudom elmagyarázni, de szerintem tök jó lesz. De lehet csak azért mondom ezt mert jön valami új content ami nem egy új szett. Lehet hogy vennék valami termékeket, feldobom hogy vennék, valaki meglátja és amúgy nem adta volna el magától de látja hogy jó az ár és mégis megy a biznisz, kicsit jobban fog élni a piac. Szoktak menni a kocsma chaten hogy vennék ezt, vennék azt de azt nem látja az aki épp nincs bejelentkezve/nem olvas kocsma chatet, ezt viszont látni fogja a piacon akár napokkal később is. Majd valamikor 2027-ben, talán..Gerendát.
Valaki elmagyarázná nekem, mint tudatlannak, h miert is olyan nagyszeru ez a piacos frissites? Marmint persze, h ha valamikor is kesz lesz..

Hamarosan![]()
miért?Ahogy látom hiába lesz aktív,elég sok sebből vérzik a funkció a bétás tapasztalatok alapján![]()
miért vagy elégedetlen, idén ez a legnagyobb frissítés