Kibeszélő 2.262-es kibeszélő

Amennyiben tényleg megcsináljátok ez a vásárolnék funkció nagyon jól lesz használható világok közti cseréhez is, és jelentősen lecsökkenti a másnak kitett cuccok lopkodásának számát. Elég lesz csak eladási áron keresni az adott cuccot és kész is. Azt lehet tudni, hogy több darabos csomagokat is lehet keresni, vagy csak egyesével? Szóval lehet majd termékekre is használni?

Ahogy látom az apró hibák amik Betan is felvannak jegyezve hónapok óta,azok nem kerültek mind javításra így 3 hónap távlatában sem.
A következő funkció lehetne a bolti vásárlásoknál adott darabszám vásárlása,hogy amikor valaki szintezni akar egy kalapot,ne kelljen 200+ vásárlást elvégezzen ,amit ha túl gyorsan csinál kifagy a játék.

Szóval csak hogy jólértem-e a dolgot,2 hónap alatt megint sikerült lefejleszteni nekik a nagy semmit,elvileg azért álltak át havi frisítésre hogy lesz több tartalom cserébe most kevesebb lett, ha én is így végezném a munkámat már rég kirúgtak volna.a piacos fejlesztésre visszatérve ugyanitt keseresek gringot menne 5re kösz heló,remélem tele lesz spamolva ehez hasonllókal :P:up:

:D :D Ez a nagy semmi nekem igazán tetszik .
Ahogy egyesek mondták ennek is lehet örülni :D .

Jobb lenne egy olyan bejelentés a részünkről, hogy "a frissítés érdeklődés hiányában elmarad ezúttal?!"

Akkor meg az lenne a panasz tárgya... szinte érzem sejteni...

(De hát ilyen a magyar ember, mindenben szálkát lát!)

Jobb lenne egy olyan bejelentés a részünkről, hogy "a frissítés érdeklődés hiányában elmarad ezúttal?!"

Akkor meg az lenne a panasz tárgya... szinte érzem sejteni...

(De hát ilyen a magyar ember, mindenben szálkát lát!)
Miért te ebbe mit látsz őszintén :D ?
Event két hónapra rá eladhatók a cuccok .
Következő frissités ?! Oktoberfeszt utána mi is lesz ?! öhm eladhatók a cuccok .... Szálka

Miért te ebbe mit látsz őszintén :D ?
Event két hónapra rá eladhatók a cuccok .
Következő frissités ?! Oktoberfeszt utána mi is lesz ?! öhm eladhatók a cuccok .... Szálka

Nem az a kérdés, hogy én mit látok... hanem én azt látom, hogy te semmiben nem vagy képes meglátni a jót... akkor tudod mit? Feladom... mérgelődj csak kedved szerint! :) Te dolgod... :no:

Gerendát.

Valaki elmagyarázná nekem, mint tudatlannak, h miert is olyan nagyszeru ez a piacos frissites? Marmint persze, h ha valamikor is kesz lesz..
Nem nagyon tudom elmagyarázni, de szerintem tök jó lesz. De lehet csak azért mondom ezt mert jön valami új content ami nem egy új szett. Lehet hogy vennék valami termékeket, feldobom hogy vennék, valaki meglátja és amúgy nem adta volna el magától de látja hogy jó az ár és mégis megy a biznisz, kicsit jobban fog élni a piac. Szoktak menni a kocsma chaten hogy vennék ezt, vennék azt de azt nem látja az aki épp nincs bejelentkezve/nem olvas kocsma chatet, ezt viszont látni fogja a piacon akár napokkal később is. Majd valamikor 2027-ben, talán.. :)

Vissza
Fent