Kedves Játékosok,
A 2.258-as verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapata
A 2.258-as verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapata
Teszt jelleggel nyitottam két "Félkész sarlatán termékek" táskát és összesen jött belőle 2 darab fűszeres rágógumi és 3 db tortalap. Nem kell ettől várni hogy megváltja a világot, jól elköltött 250 köti volt."Új, szakmához szükséges táskák"
Ezek merre találhatóak? Bétán a shop-ban vannak, de normál szerveren nem találkoztam velük.. az ára ott 125 köti / rög.. itt is lehet tudni, h hány darabot tartalmaz és melyik-milyen eséllyel nyitható?
+ a ládákhoz sikerült hozzáadni a frissítésben leírt termékeket? milyen százalékkal nyithatóak?

Teszt jelleggel nyitottam két "Félkész sarlatán termékek" táskát és összesen jött belőle 2 darab fűszeres rágógumi és 3 db tortalap. Nem kell ettől várni hogy megváltja a világot, jól elköltött 250 köti volt.![]()

Szia @ChickenMcGuy , van hír arról hogy mikor jön, miért késik a frissítés? Bétán (én úgy látom) gond nélkül fut a dolog.

+ a ládákhoz sikerült hozzáadni a frissítésben leírt termékeket? milyen százalékkal nyithatóak?

Ja, valamiért arra emlékeztem a tavaszi esemény is ezzel jön de elolvastam még egyszer.Már egy ideje aktív a frissítés![]()