Kibeszélő 2.258-as kibeszélő

Mr. T.

THE DEVIL
"Új, szakmához szükséges táskák"

Ezek merre találhatóak? Bétán a shop-ban vannak, de normál szerveren nem találkoztam velük.. az ára ott 125 köti / rög.. itt is lehet tudni, h hány darabot tartalmaz és melyik-milyen eséllyel nyitható?

+ a ládákhoz sikerült hozzáadni a frissítésben leírt termékeket? milyen százalékkal nyithatóak?

Syrossian

Member
"Új, szakmához szükséges táskák"

Ezek merre találhatóak? Bétán a shop-ban vannak, de normál szerveren nem találkoztam velük.. az ára ott 125 köti / rög.. itt is lehet tudni, h hány darabot tartalmaz és melyik-milyen eséllyel nyitható?

+ a ládákhoz sikerült hozzáadni a frissítésben leírt termékeket? milyen százalékkal nyithatóak?
Teszt jelleggel nyitottam két "Félkész sarlatán termékek" táskát és összesen jött belőle 2 darab fűszeres rágógumi és 3 db tortalap. Nem kell ettől várni hogy megváltja a világot, jól elköltött 250 köti volt. :D

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Nem értem mit vártatok ettől a táskától :D Ami eddig volt azt se érte megvenni, simán lehúzás az egész :D Terméket amit szerezni lehet belőle, max 10p 15 secezéssel ki leeht szedni, vagy pár percnyi kerizéssel és piacról megveszel X darabot... :D

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Szia @ChickenMcGuy , van hír arról hogy mikor jön, miért késik a frissítés? Bétán (én úgy látom) gond nélkül fut a dolog.

Már egy ideje aktív a frissítés :)

Ha a fényes tárgyakra gondolsz, akkor hozzáadásra kerültek.

Fényes prémium kazetta esetén 2.19%, Prémium kazetta esetén 1.55%, Egyedi értékes kazetta esetén 0.23%, Igen nemes láda esetén 0.63%, Acélkazetta esetén 0.46%, Vasveretes kazetta esetén 0.25% esélye van mindegyik új fényes (Henry, Waupee, John és Maria) tárgynak. A százalék érték tárgyanként értetendő :)

Fent