2.257-es frissítés

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
2.257.png

A jelenlegi terveink szerint a 2.257-es verziófrissítés január 27-én, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.

fejlesztes_es_ujdonsag.png

Új láda

Létrehoztunk egy vadonatúj ládát, amely Maria, John, Waupee és Henry gyűjteményéből származó fényes tárgyakat tartalmaz.
A ládát 500 aranyrög/kötvény áron tudod majd megvenni. Ezen felül néhány fő eseményünk során is elérhető lesz.

Ne feledjétek, hogy a tárgy a frissítést követően, 24 órán belül kerül be a SHOP-ba.

item_53617.png
item_53740.png
item_53692.png
item_53178.png

Keresés a többnyelvű játékdomaineken

Korábban a piacon való keresés a többnyelvű világokon csak angol nyelven volt lehetséges.
Mostantól a kiválasztott játéknyelveden is kereshetsz tárgyakra

Esemény eredmények

Ahogy eddig is, úgy most is megváltoztatjuk az eseményekkel kapcsolatos eredmények láthatóságát. Mostantól a "Titokdoboz fanatikus" és "Az összes lime ajándék" eredmény csak azok számára lesz látható, akik megszerezték az esemény során.

Krampusz szett

A következő tárgyak árverezhetővé válnak:
holiday_2025_hat.png
holiday_2025_neck.png
holiday_2025_body.png
holiday_2025_shoes.png
holiday_2025_belt.png
holiday_2025_pants.png

holiday_2025_fort.png
holiday_2025_melee.png
holiday_2025_range.png

holiday_2025_animal.png
holiday_2025_yield.png

Új tárgyikonok

Az alábbi mesterséggel kapcsolatos tárgyak ikonjai kerültek megújításra:
  • Vödör
  • Forró ital
  • Fonal
  • Fűszerkeverék
hibajavitasok.png

Hibás összköltség adatok

Új piaci ajánlat létrehozása során az összköltségek mezőben az egyetlen árverésre vonatkozó összeg volt látható. Mostantól, az összes árverésnek az együttes összege lesz látható.

Hibás kalandkövetelmény

A "Zavaró dátum" hibás követelménnyel rendelkezett. A hiba javításra került.

Hibás árak tárgyaknál

A "Maria fekete magassarkúja" és "Henry vörös köténye" esetén hibásak voltak az áraik, korrigálásra kerültek általunk.

Henry keménykalapjai

Henry keménykalapjai közül többnek is rossz szintkövetelmény volt megadva. A kalapok mostantól a megfelelő szinten felvehetőek.

Reméljük, hogy tetszenek számotokra a játékba érkező változások. A hozzászólásaitokat ide várjuk!

Üdvözlettel,
A The West Csapata :dastardly:

Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent