Kibeszélő 2.248-as kibeszélő

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Egyébként ez mire jó?

Sport esemény 2025 eredmény

Ahogy eddig is, úgy most is megváltoztatjuk az eseménnyel kapcsolatos eredmény láthatóságát. Mostantól a "Vadnyugati játékok táskája" eredmény csak azok számára lesz látható, akik megszerezték az esemény során.

Rolcsi09

Active Member
Mert ezzel is kb 0 fejlesztés szerepel ebben a verziófrissítésben de enélkül annyi se :D!
Ez tényleg kriminális. 1-2 évvel ezelőtt legalább adogattak új eredményeket a játékhoz, mostmár ennyi se. Több, mint 3 hete nem jött semmi frissítés, és utána megjelennek ennyivel. (Még mindig nem Chicken felé irányul a kritika, hanem a fejlesztők felé, félreértés ne essék). Annyi mindent lehetne hozzá adni a játékhoz, hogy több dokumentum is születne. Kreativitás híján a játékosok is előállnak tervezetekkel, de az égvilágon semmi sem valósul meg belőlük. Legalább egy költözést engedélyezzenek világokról, mert lassan Nevada is olyan kihalt lesz, mint az ott található kietlen kanyonok. Brutális.

Shadow Bandit

Veteran Member
Ez tényleg kriminális. 1-2 évvel ezelőtt legalább adogattak új eredményeket a játékhoz, mostmár ennyi se. Több, mint 3 hete nem jött semmi frissítés, és utána megjelennek ennyivel. (Még mindig nem Chicken felé irányul a kritika, hanem a fejlesztők felé, félreértés ne essék). Annyi mindent lehetne hozzá adni a játékhoz, hogy több dokumentum is születne. Kreativitás híján a játékosok is előállnak tervezetekkel, de az égvilágon semmi sem valósul meg belőlük. Legalább egy költözést engedélyezzenek világokról, mert lassan Nevada is olyan kihalt lesz, mint az ott található kietlen kanyonok. Brutális.
Egyetértek

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Kentuckyt is be lehetne zárni és ideje lenne onnan is elköltözni már. Totál AFK világ kb. 12-15 ember a kivétel, de lehet sokat mondok. Ezzel meg a 10 éve már minden évben van 4-5 ilyen fő event és elinflálódnak a régi jó szettek, már nehéz mit kezdeni csak mindenki beleun az egészbe. Ébresztő The West!!! :lovetw:

-SkyBlu-

Member
Ha az eleve halálra ítélt szerverek helyett ott játszanátok ahol még nyomokban van némi aktivitás akkor nem kellene minden évben szerver bezárás miatt siránkozni… Ott is problémák vannak amelyik világ még aktívnak mondható , minek még jobban széttagolódni ?
Már legalább 8 éve ha nem több az új világok ilyen egy nyári kaland életűek . Amíg pár elvetemült tolja a rangsort addig még mennek a pénzcserés karakterek aztán ők is állnak át a következőre.

Rolcsi09

Active Member
Ha az eleve halálra ítélt szerverek helyett ott játszanátok ahol még nyomokban van némi aktivitás akkor nem kellene minden évben szerver bezárás miatt siránkozni… Ott is problémák vannak amelyik világ még aktívnak mondható , minek még jobban széttagolódni ?
Már legalább 8 éve ha nem több az új világok ilyen egy nyári kaland életűek . Amíg pár elvetemült tolja a rangsort addig még mennek a pénzcserés karakterek aztán ők is állnak át a következőre.
Ennek az első fele szerintem csak azért nem jogos - saját példából is kiindulva - mert abszolút nem szívesen hagynánk ott egy 3-4 éves karit, hogy aztán egy még mindig aktív világon újrakezdjük.
Én személy szerint két és fél éven keresztül csak Nevadán játszottam, 1 hónapja viszont elkezdtem egy FLO-s karit, abban a reményben, hogy hátha tudok tradelni. Soha nem tudtam, hogy mi az igazi különbség aktív és inaktív szerver között, de most megtapasztaltam. Ég és föld a kettő. (mondom ezt úgy, hogy Nevada még nem a legkihaltabb szerverek egyike).
De az a személy nem akarja ugyanazokat az órákat, ugyanazt a grindot, ugyanazt az eredményhajkurászást belelölni egy új szerveren egy új kariba, amit már egy korábbin megtett. És ez csak saját tapasztalat, ha valaki ezzel nem ért egyet, nyugodtan vétózzon meg.

A kommented második részével viszont teljesen egyetértek. Az új szerverek nyári kalandok, amibe ugyanazt a grindot kellene beletenni, napokon keresztül, hogy aztán augusztus végére viszlátot mondjunk annak is.

Pedro José Donoso

Veteran Member
Én ezzel csak azért nem értek egyet,mivel nincs semmi balansz abban,ami pl egy régi szerveren megy.

13-15 éves karakterek lvl200 felett,ha beregisztrál egy új játékos,erődharcon 4 évig felmossák a padlót vele,párbajban úgy szintén.
Miért akarjanak itt elkezdeni játszani az emberek?
Mi a motiváció?
Mármint,én is örülnék neki ha a régi szerókra jönne több ember,de pontosan látom hogy miért nem jönnek.

Az új szerón egyenlő esélyekkel indul mindenki.

De ezt már 600x átnyálaztuk,csak mindig felbukkan 2-3 ember,aki csak azt fújja hogy az a hülye aki új szerverekre megy játszani.

Ne a playerek legyenek már a hibásak ,hogy nem akarnak évekig sz**ni flon,eldon,v1-en a 12+ éves karakterek ellen...

Tegyék élhetőbbé az új játékosok számára a régi szerókat és nem lesz ez. (Nyilván nem fogják,mert senkit sem érdekel az innonál.)

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Ennek az első fele szerintem csak azért nem jogos - saját példából is kiindulva - mert abszolút nem szívesen hagynánk ott egy 3-4 éves karit, hogy aztán egy még mindig aktív világon újrakezdjük.
Én személy szerint két és fél éven keresztül csak Nevadán játszottam, 1 hónapja viszont elkezdtem egy FLO-s karit, abban a reményben, hogy hátha tudok tradelni. Soha nem tudtam, hogy mi az igazi különbség aktív és inaktív szerver között, de most megtapasztaltam. Ég és föld a kettő. (mondom ezt úgy, hogy Nevada még nem a legkihaltabb szerverek egyike).
De az a személy nem akarja ugyanazokat az órákat, ugyanazt a grindot, ugyanazt az eredményhajkurászást belelölni egy új szerveren egy új kariba, amit már egy korábbin megtett. És ez csak saját tapasztalat, ha valaki ezzel nem ért egyet, nyugodtan vétózzon meg.

A kommented második részével viszont teljesen egyetértek. Az új szerverek nyári kalandok, amibe ugyanazt a grindot kellene beletenni, napokon keresztül, hogy aztán augusztus végére viszlátot mondjunk annak is.
Egyetértek!

-SkyBlu-

Member
“(Nyilván nem fogják,mert senkit sem érdekel az innonál.)”
Az innonál ez az egy látszik a napnál is világosabban.
A minimálisnál egyel kevesebb erőfeszítést még beleteszik hogy ami pénzt még lehet kiszedjék a west hullájából , semmi több. Ettől arra fele mi játékosok kár törjük magunkat . Csodát nem tudunk csinálni .

Trawers

Well-Known Member
Mi lenne ha mostantól a verziószámok csökkenének, és végrehajtanánk mindent visszafelé? 20 év múlva visszakerülünk a játék elejére, a west kezdetére. Szerintem nem mindenki emlékszik mindenre. Updatek helyett rollbackek. 0 fejlesztő, 51 játékos.

Fent