Kedves Játékosok,
A 2.248-as verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapata
A 2.248-as verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapata

Ez tényleg kriminális. 1-2 évvel ezelőtt legalább adogattak új eredményeket a játékhoz, mostmár ennyi se. Több, mint 3 hete nem jött semmi frissítés, és utána megjelennek ennyivel. (Még mindig nem Chicken felé irányul a kritika, hanem a fejlesztők felé, félreértés ne essék). Annyi mindent lehetne hozzá adni a játékhoz, hogy több dokumentum is születne. Kreativitás híján a játékosok is előállnak tervezetekkel, de az égvilágon semmi sem valósul meg belőlük. Legalább egy költözést engedélyezzenek világokról, mert lassan Nevada is olyan kihalt lesz, mint az ott található kietlen kanyonok. Brutális.Mert ezzel is kb 0 fejlesztés szerepel ebben a verziófrissítésben de enélkül annyi se!
EgyetértekEz tényleg kriminális. 1-2 évvel ezelőtt legalább adogattak új eredményeket a játékhoz, mostmár ennyi se. Több, mint 3 hete nem jött semmi frissítés, és utána megjelennek ennyivel. (Még mindig nem Chicken felé irányul a kritika, hanem a fejlesztők felé, félreértés ne essék). Annyi mindent lehetne hozzá adni a játékhoz, hogy több dokumentum is születne. Kreativitás híján a játékosok is előállnak tervezetekkel, de az égvilágon semmi sem valósul meg belőlük. Legalább egy költözést engedélyezzenek világokról, mert lassan Nevada is olyan kihalt lesz, mint az ott található kietlen kanyonok. Brutális.
Ennek az első fele szerintem csak azért nem jogos - saját példából is kiindulva - mert abszolút nem szívesen hagynánk ott egy 3-4 éves karit, hogy aztán egy még mindig aktív világon újrakezdjük.Ha az eleve halálra ítélt szerverek helyett ott játszanátok ahol még nyomokban van némi aktivitás akkor nem kellene minden évben szerver bezárás miatt siránkozni… Ott is problémák vannak amelyik világ még aktívnak mondható , minek még jobban széttagolódni ?
Már legalább 8 éve ha nem több az új világok ilyen egy nyári kaland életűek . Amíg pár elvetemült tolja a rangsort addig még mennek a pénzcserés karakterek aztán ők is állnak át a következőre.
Én ezzel csak azért nem értek egyet,mivel nincs semmi balansz abban,ami pl egy régi szerveren megy.Ha az eleve halálra ítélt szerverek helyett ott játszanátok ahol még nyomokban van némi aktivitás akkor nem kellene minden évben szerver bezárás miatt siránkozni… Ott is problémák vannak amelyik világ még aktívnak mondható , minek még jobban széttagolódni ?
Már legalább 8 éve ha nem több az új világok ilyen egy nyári kaland életűek . Amíg pár elvetemült tolja a rangsort addig még mennek a pénzcserés karakterek aztán ők is állnak át a következőre.
Egyetértek!Ennek az első fele szerintem csak azért nem jogos - saját példából is kiindulva - mert abszolút nem szívesen hagynánk ott egy 3-4 éves karit, hogy aztán egy még mindig aktív világon újrakezdjük.
Én személy szerint két és fél éven keresztül csak Nevadán játszottam, 1 hónapja viszont elkezdtem egy FLO-s karit, abban a reményben, hogy hátha tudok tradelni. Soha nem tudtam, hogy mi az igazi különbség aktív és inaktív szerver között, de most megtapasztaltam. Ég és föld a kettő. (mondom ezt úgy, hogy Nevada még nem a legkihaltabb szerverek egyike).
De az a személy nem akarja ugyanazokat az órákat, ugyanazt a grindot, ugyanazt az eredményhajkurászást belelölni egy új szerveren egy új kariba, amit már egy korábbin megtett. És ez csak saját tapasztalat, ha valaki ezzel nem ért egyet, nyugodtan vétózzon meg.
A kommented második részével viszont teljesen egyetértek. Az új szerverek nyári kalandok, amibe ugyanazt a grindot kellene beletenni, napokon keresztül, hogy aztán augusztus végére viszlátot mondjunk annak is.
Az innonál ez az egy látszik a napnál is világosabban.“(Nyilván nem fogják,mert senkit sem érdekel az innonál.)”
A kommunizmustamúgy az emberek mit szeretnek a krumplistésztában?
ez túl nagy feladat lenne a fejlesztőknek sajnos és belezavarodnánakMi lenne ha mostantól a verziószámok csökkenének, és végrehajtanánk mindent visszafelé? 20 év múlva visszakerülünk a játék elejére, a west kezdetére. Szerintem nem mindenki emlékszik mindenre. Updatek helyett rollbackek. 0 fejlesztő, 51 játékos.