Mindjárt itt a húsvét aztan par nap es nyar, karácsony es megint nem lesz idejukHétvége van. Nem is értem, hogy mégis mit vártok![]()
![]()
Mindjárt itt a húsvét aztan par nap es nyar, karácsony es megint nem lesz idejukHétvége van. Nem is értem, hogy mégis mit vártok![]()
![]()
Mindjárt itt a húsvét aztan par nap es nyar, karácsony es megint nem lesz idejuk

ma 18 játékból egysem indult el viszont 2 db wild west chilim bánta ha lassan így megy senki nem fog játszani
@ChickenMcGuy olyan esetekben, ahol a játékos önhibáján kívül elveszti a buffot, akkor ebben az esetben van lehetőség kárpótlásra?
Ha úgy nézzük, akkor ez az Inno hibája..

Akkor ezennel ismételten megkérem a magyar kollégákat, hogy munkára fel!
Biztos vagyok benne, hogy ebben a magyar "kollégáknak" semmi részvételük nincs, max jelezni tudják a fejlesztők felé.. akik valószínűleg dolgoznak a probléma mielőbbi elhárításán..
( mintha ezt már jó párszor leírták volna előttem.. )
Ki próbáltam román szerverről indítani ott semmi baj! Angol szerverről is ott sincs baj spanyol szerveren 1 játék egy nem találja a játékottörök szerveren totális csőd ott a tombstone t se lehet indítani
lengyel szerver semmi baj indul normálisan.holland szerver nem indul sehová olasz szerver teljesen normállisan működik csak értelmetlen onnan indítani mert kb 26 ember játszik és nincs semilyen fegyver szett
![]()
Nekem eddig 7/0, egy sem idnult el. Ezek a kiváló szakemberek valóban a javításon dolgoznak, és nem a rontáson?Ma van a születésnapom legalább egyet tudjak játszani![]()

Ma van a születésnapom legalább egyet tudjak játszani![]()
Nekem eddig 7/0, egy sem idnult el. Ezek a kiváló szakemberek valóban a javításon dolgoznak, és nem a rontáson?![]()

Na, megjött az önkéntes rendőr.

Szerinted szankcionálnak olyat akinek 5s helyettese van?Legalább általad kiderült, hogy itt azért elég sok mindent le lehet írni következmények nélkül..![]()
ő tartsa fenn a magánszerverét, hogy nézne már ki ha kapna valami büntetést? úgy ahogy az is elég érdekes lenne ha a csapatból lenne valakinél egy tiltva felirat 
Szerinted szankcionálnak olyat akinek 5s helyettese van?ő tartsa fenn a magánszerverét, hogy nézne már ki ha kapna valami büntetést? úgy ahogy az is elég érdekes lenne ha a csapatból lenne valakinél egy tiltva felirat
![]()

Ezaz, irigykedjetek csak!Szerinted szankcionálnak olyat akinek 5s helyettese van?ő tartsa fenn a magánszerverét, hogy nézne már ki ha kapna valami büntetést? úgy ahogy az is elég érdekes lenne ha a csapatból lenne valakinél egy tiltva felirat
![]()

Szólásszabadság van. Attól, hogy valaki ilyen hiperérzékeny, még nem kell mindenkinek annak lennie. Nyilván, aki kötekedni akar, az mindig talál valamit...Legalább általad kiderült, hogy itt azért elég sok mindent le lehet írni következmények nélkül..![]()
Attól még, hogy szólásszabadság van, illik kulturáltan viselkedni.Szólásszabadság van. Attól, hogy valaki ilyen hiperérzékeny, még nem kell mindenkinek annak lennie. Nyilván, aki kötekedni akar, az mindig talál valamit...
visszavonom, most a 8 fős sem indult...tehát mégsem ezen múlikA 8 fős mpi zavartalanul működik, a 6 fős egyeltalán nem indul el
Kulturáltan jelentem, egy MPI sem indult el, hiába próbálkoztam több, mint féltucatszor.Attól még, hogy szólásszabadság van, illik kulturáltan viselkedni.