Kibeszélő 2.231-es kibeszélő

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Szeretném az összes elköltött 1500as perecemet visszaigényelni, mivel csak a nyaklánc szektorbónusza miatt fordult meg a fejemben, hogy elköltsem. Így hogy más a tárgy ez félrevezetés volt a meghirdetett eventnél, mely megkárosított.

Zaszi

Veteran Member
Nem értem, ha már ez a frissítés ennyi "fontos és tartalmas" munkát követelt a fejlesztőktől miért nem kaptunk semmi információt a nélkülözhetetlen ládáról, ha már az is ezzel a frissítéssel került be a játékba. Bár lehet az a +1 sor már sok lett volna egy ilyen "magas" színvonalú frissítésben.

Csatolmányok

• láda.jpg
    láda.jpg
    26,6 KB · Megtekintések: 8

Mr. T.

THE DEVIL
Nem értem, ha már ez a frissítés ennyi "fontos és tartalmas" munkát követelt a fejlesztőktől miért nem kaptunk semmi információt a nélkülözhetetlen ládáról, ha már az is ezzel a frissítéssel került be a játékba. Bár lehet az a +1 sor már sok lett volna egy ilyen "magas" színvonalú frissítésben.

S nem lehet, hogy ez az angol megnevezése is? :)

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Én meg már azt hittem, hogy a vadász zakója örökre a cipője marad. Bár próbáltam a lábamra húzni, de egy nap alatt szétszaggattam a sziklákon. Én csak aszerint használtam, ahogy azt írták. Remélem kárpótolnak ezért és kapok helyette egy új gringo zakót.

Fent