Kedves Játékosok,
A 2.224-es verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapata
A 2.224-es verziófrissítéshez ezen topicba tudtok hozzászólni.
Üdvözlettel,
A The West Csapata

csak a hirdetőtáblás idő?

Ebben az esetben örvendek a frissítésnek!Nekem gyakran eltér a kocsma melletti erődharc visszaszámláló attól a mutatott időtől amit ha megnyitom jelenik meg.
Ez is javítva lesz vagy csak a hirdetőtáblás idő?
Piaci upgrade tetszik. Ruhásat kicsit sajnálom, mert építés közben így nem tudok védősbe öltözni.![]()

Mi történt bírós kalanddal,Phil szerveren nem engedi lezárni???Valaki reggel lezárta megvan ló és síp is neki -most meg olyan mintha blokkolva lenne??"Válj bíróvá kalandsorozat"

Értem én,de azért érzitek ez így nem teljesen korrekt!Foci eseményhez lett igazítva a kalandsor, így holnap déltől újra elérhető lesz a kalandsor![]()
Értem én,de azért érzitek ez így nem teljesen korrekt!![]()
Amúgy Függetlenség napi event (július 4.) mikor lesz? Július 10-11. környékén?Cserébe a kalandsor egészen július 3-ig elérhető, tehát 4 extra napot kaptatok![]()

Tényleg pontot teszek rá,csak sajnálom nagyon zavart ez a dolog ! Phil szerveren gyorsaság ami számít jelenleg ,nem a hosszabbítás ,így kaland nem időben zárása, nekem plussz rögköltést jelentett ,amíg mások futkostak ingyenes felszereléssel, mert még belefértek időzónába.Fél nap előnyt jelentett ez számukra ezüst melókhoz !!(mivel itt még 15 secezés mérvadó)Cserébe a kalandsor egészen július 3-ig elérhető, tehát 4 extra napot kaptatok![]()
Ha az eseményhez van igazítva miért volt egyáltalán előtte elérhető?
Amúgy Függetlenség napi event (július 4.) mikor lesz? Július 10-11. környékén?![]()
Mondhatjuk hogy eseménydús frissítések érkeznekAkkor mondhatjuk a következő frissités is egy esemény lesz!