A jelenlegi terveink szerint a 2.211-es verziófrissítés november 21-én, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.

UP Bolt árváltozások
Megváltoztattuk néhány UP Boltban kapható láda árát.
Ikon | Láda neve | Új ára |
---|---|---|
![]() | Prémium kazetta | 450 |
![]() | Elegáns kazetta | 100 |
![]() | Egyedi kazetta | 200 |
![]() | Fényes prémium kazetta | 500 |
![]() | Egyedi értékes kazetta | 400 |
Új buffok
Létrehoztunk 7 új buffot, melyeket a UP Boltban vásárolhatsz meg. A buffok a frissítés után legfeljebb 12 órával jelennek meg a boltban.
Név | Ikon | Bónusz | Aranyrög/kötvény |
---|---|---|---|
Avokádó |
![]() | +20% tapasztalat munkákból, párbajokból és erődharcokból +100 munkapont Időtartam: 6 óra | 44 |
Füstölt hal |
![]() | +50%-kal nő a szerencse +50% fizetség a munkákból és a párbajokból +200 munkapont Időtartam: 4 óra | 44 |
Babragu |
![]() | +50%-kal nő a szerencse +50% találati esély +200% sebesség Időtartam: 4 óra | 44 |
Chillis forró csokoládé |
![]() | Energia növekedés: 50% Életerő bónusz: 60% Munka motiváció növelése: 40% | 44 |
Magvas kekszek |
![]() | +20% tapasztalat munkákból, párbajokból és erődharcokból Időtartam: 2 óra Energia növekedés: 100% Munka motiváció növelése: 100% | 44 |
Rizses ragu |
![]() | +75-100 sebzés erődharcon +7 Többjátékos Védekezés +7 Többjátékos Támadás Használható: 2 akcióig | 55 |
Grillezett steak |
![]() | +50-60 sebzés párbajban Használható: 3 akcióig | 34 |
Halottak napi tárgyak
A következő tárgyak árverezhetővé válnak:
- Mictecacihuatl ruhaszettje
- Mictecacihuatl kígyója és furulyája
- Mictecacihuatl fegyverszettje
- Papa Legba ruhaszettje
- Papa Legba kígyója és voodoo babája
- Papa Legba fegyverszettje
Díszítő szegecsek
A játékban két azonos nevű (Díszítő szegecsek) tárgyunk volt, az egyiket az Istállómester, a másikat a Kovács készíti. Úgy döntöttünk, hogy végrehajtunk pár apró változtatást, hogy ezek a tárgyak könnyebben megkülönböztethetőek legyenek egymástól
Az Istállómester által készített tárgy új ikont kap:

A Kovács által készített tárgy pedig új nevet. Innentől a tárgy neve "Fegyver díszítés" lesz.

Kaland követelmény
A bizonyos tárgyak eladását igénylő kalandok mostantól ellenőrzik, hogy a tárgy eladásra került-e a kaland elfogadása után.
Erődharc-szektorbónusz
A "Sebzés (Erődharc-szektorbónusz)" bónusz ami a Fekete szívű halott ruha-, állat- és fegyverszett része, nem működött megfelelően.
A frissítés tartalmazni fogja a hiba javítását.
Reméljük, hogy tetszenek számotokra a játékba érkező változások. A hozzászólásaitokat ide várjuk!
Üdvözlettel,
A The West Csapata