• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

2.199-es frissítés

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
2_199.pngA jelenlegi terveink szerint a 2.199-es verziófrissítés május 24-én, szerdán érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.fejlesztes_es_ujdonsag.pngKarakterosztály változtatások

Elkezdtük a karakterosztályok módosítását, ennek az első részét ebben a frissítésben fogjuk végrehajtani. Kérjük, hogy ne feledkezzetek meg arról, hogy az alábbi bónuszok még változhatnak a következő frissítésekben, valamint a katona karakterosztály bónuszai is változni fognak.

Új bónuszok:

KalandorPárbajhősMunkás
Az esély, hogy munka közben termékeket találj 10% (20%)*-kal nő.A sebesség a térképen 25% (50%)*-kal nő.+5% (10%)* tapasztalat a munkákból, párbajokból és az erődharcokból.
Az esély, hogy munka közben tárgyakat találj 10% (20%)*-kal nő.A párbajokra irányuló motiváció 40% (80%)*-kal gyorsabban nő.2% (4%)*-kal kevesebb banki díjat fizetsz.
Alvás közben az energia és életerő 10% (20%)*-kal gyorsabban regenerálódik.15% (30%)*-kal több pénzt kapsz a párbajokban.A város vagy erőd kiépítésekor 5% (10%)* bónuszt kapsz a bevitt munkapontokra.
A sérülési kockázat 10% (20%)*-kal csökken a munkáknál.Az erődharcok során 10% (20%)* esélyed van kritikus találat bevitelére. A kritikus találatok a maximális életerő további 10%-át sebzik. [Mindenkinek 2% esélye van kritikus találat bevitelére.]Az épületek kiépítésére irányuló motiváció 10% (20%)*-kal gyorsabban nő.
Az erődharc azonos körében elért 2. találattól kezdve 25% (50%)* esélyed van arra, hogy egyáltalán ne lőjenek rád többet az adott körben.Ha párbajra hívsz egy másik játékost, az 25% (50%)*-kal gyorsabban ér véget.Erődharcokban a célzásod és a kitérésed 15% (30%)*-kal megnő. Ha ez magasabb, az építés képesség helyettesíti a rejtőzés és csapdaállítási képességet.
*aktív Karakterbónusz prémiummal.

Az alábbi régi karakterosztály bónusz általános játékfunkcióvá vált, karakterosztálytól függetlenül, mindenki számára elérhetővé tettük:
"Harcban edzett képességeidnek köszönhetően előre látod az ellenfeleid felszerelésének és fegyverének bónusz képességpontjait a párbaj menüben."Új kalandsor

Elkészítettünk egy új küldetéssorozatot a haladó játékosaink számára. Keressétek fel Waupee-t és nézzétek meg, mi történt... a történet nagyon érdekes.
A "Nizhoni és Winston története" kalandsor 12 kalandot tartalmaz, és azok a játékosok számára érhető el, akik elérték a 155. szintet és lezárták a "Mentsd meg a kocsmát 2. rész" kalandsort.
A kalandsor sikeres lezárásáért a "Váratlan veszteség" eredményben részesülsz.Reméljük, hogy tetszenek számotokra a játékba érkező változások. A hozzászólásaitokat ide várjuk!

Üdvözlettel,
A The West Csapata :indian:
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent