Kibeszélő 2.169-es kibeszélő

Tekergő

Member
"a büntetések (pontok és kizárások) mostantól minden világon külön-külön érvényesek"

Ez pontosan mit jelent?
Kialakulhat olyan helyzet, hogy csak adott világon kerül a karakter végleges kizárásra, míg a többi szerveren továbbra is játszhat?
 

-titan-

a negativitásom határtalan
Elég vicces, hogy ettől várjátok a több játéost, hogy enyhítitek a szabályokat xD Nem azzal lesz megmentve a west ha a toxic játékosoknak sokkal több van megengedve mint eddig..
Lehet, hogy visszafele fog elsülni a fegyver és emiatt elmennek az értelmesek, nem?
 

Robert117

Legendary player (Retired)
A legjobb ezekben a frissítésekben, hogy amikor a főoldalon kiírja, hogy; "... világ átmenetileg nem elérhető".
Ilyenkor az összes meglévő világ kiírásra kerül, és rádöbbensz, hogy ezek még mindig léteznek.
 

Michelisz

Active Member
Ezek szerint nem volt elég erős bétán a hiszti.. 8 év alatt játszott bárki 10.000-szer egy karakterről? :D Jó, hogy nem 5 perc alatt megszerezhető eredmények is jönnek, de lehet van átmenet az 5 perc és az 5 év között...
Körbenéztem a világokon, amikor bétára bekerült ez a frissítés. Van olyan játékos még magyar szerveren is, aki átlépte a 10k játékot, és többen vannak, akik közel járnak hozzá.
 

SnOOpRman

Active Member
Ezt a piaci jelentgetéses hókuszpókot, ki a jó isten találta ki?
Oda van b.....Ez klasszikus iskola példája, hogy valamit utólag hegesztettek oda. Hogy néz az ki?! Paintbe lett berajzolva.
És amúgy meg erre mi szükség van? Volt olyan, hogy valaki irgum-burgum csúnyát írt ott? Nagy kaland volt, eddig a játékos profilján keresztül jelenteni esetleg? Amúgyis óvoda az ilyen jelentgetés. Valaki, aki ezt megcsinálta, a nap végén büszkén néz rá, hogy ez király, ezt is megcsináltam? Gyönyörű!

Ritkán írok, de ez kiverte a biztosítékot, lehet nyitok egy javaslatot, ennek az eltörlésére.
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Sok értelme nincs, mobilon nagyon zavaró. Meg amúgy is eddig is lehetett kapni büntetést.... legalábbis én pár éve azért kaptam mert egy tolvajt letolvajoztam.... Legalább kilehetne kapcsolni hogy megjelenjen e vagy nem..
 
Fent