2.146.0401B 1/2-es frissítés

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

A jelenlegi terveink szerint a 2.146.0401B 1/2-es verziófrissítés kivételesen a mai napon, április 1-jén kerül bevezetésre. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.


A rég várt változások végre megérkeznek!
Hallottatok már a mennydörgésmadarakról? Misztikus indián szimbólumok az őslakosok kultúrájukban. Ezek a lények természetfeletti képességekkel rendelkeznek.

A madarak teljesen új játékélményekkel bővítik a vadnyugat adta lehetőségeket. A madarakat számos tevékenységre lehet használni. Használhatod őket az utazó szetted részeként, mivel igazán gyors teremtmények. Párbajozáshoz is egész jó bónuszt nyújtanak és a tárgyak különlegességéből fakadóan a többjátékos módokra is bölcs választás lehet felvenni őket. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha rendelkezel egy ilyen állattal, akkor neked is természetfeletti erőt biztosít!

Összesen háromféle Mennydörgésmadarat tervezünk a játékba bevezetni. Ezek a következőek:
 • A hatalmas Mennydörgőmadár
  +1000000% Sebesség (feltéve ha viseled)
 • A Mennydörgő Ojibwe
  +100000 Sebzés (feltéve ha viseled)
 • A Menominee Mennydörgő
  Eszméletvesztés után mindig teljes életerővel és energiával ébredsz fel. Valamint, az állat misztikus erejének köszönhetően a rosszakaró(i)d (jelen esetben a kihívó(i)d) életereje nullára csökken. Többjátékos mód esetében (erődharc, mpi) is érvényes a hatás, csak akkor a rád kiosztott sebzés az azt okozót éri. Például, ha erődharcon blokkolod a kalandor tornyot és ezt az állatot viseled, akkor ha rád lőnek a sebzés nem a te életerődből vonódik le, hanem az eredeti lövés leadójából.
Szerintetek is újabb kapukat nyit meg a lehetőségek tárházában, nem?

Na de a lényeg, hogyan lehet megszerezni az állatokat?
 • A mennydörgésmadarak titokzatos és érzékeny teremtmények. Csak akkor akkor fedik fel előtted a kilétüket és engedik, hogy kihasználd az erejüket, ha arra méltónak találnak téged.
 • Ősi indián szertartások tömkelegében kell részt venned, hogy sikerüljön megidézned ezeket az állatokat. Ezekre azért van szükség, hogy a bizalmukba férkőzz és elmélyítsd a kapcsolatodat velük.
Nem elégszel meg ennyi információmorzsával és további kérdések maradtak benned?
Sajnos erre azt kell válaszolnunk, hogy nekünk is, de ez van.


Reméljük, hogy tetszik és kíváncsian várjátok az AZONNAL játékba kerülő változtatásokat, amelyek senkinek sem adnak jogosulatlan előnyt és továbbra sem változtatja meg az erőegyensúlyokat!

Ha meg szeretnéd osztani a véleményedet velünk, akkor kérlek használd egy másik nemzet fórumját. A kollégáink biztos értékelik a karattyolásunkat. Ha nem szeretnél élni ezen lehetőséggel, akkor használd ezt a kibeszélőt.

A Vadnyugat Csapata