2.134-es frissítés

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

A jelenlegi terveink szerint a 2.134-es verziófrissítés szeptember 22-én, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.
Az erődharc képlet módosításai
Az event szerverünkön lévő visszajelzések és a lengyel játékos közösség véleménye alapján bevezetésképpen kis mértékű változtatásokat eszközölünk az erődharcok terén. Ezek arra hivatottak, hogy rövid távon javítsák a támadók és a védők közötti erő egyenlőtlenséget. Reméljük, hogy a jövőben nagyobb volumenű változást hozhatunk az erődharcok terén, mivel több lehetőségünk áll a szélesebb körű átalakítások tesztelésére.

  • Távolság
    Lövésnél a célpontod védekező értéke a távolság függvényében nagyobb mértékben növekszik.

TávolságElőtteUtána
5 mező710
10 mező1625
15 mező2644
  • Épületek bónuszai
    Ha egy épületen vagy az erődön állsz, fix bónusz helyett százalékos bónuszban részesülsz, amely az alap támadási és védekezési értékedtől függ.

ÉpületElőtteUtána
Ötös szintű torony+28 Támadás, +21 Védekezés, +21 Karakterosztály bónusz+35% Támadás, +26% Védekezés, +26% Karakterosztály bónusz
Fejlesztetlen fal+3 Támadás, +5 Védekezés+4% Támadás, +6% Védekezés
Zászló-10 Támadás, -10 Védekezés-25% Támadás, -25% Védekezés

Itt meg szeretnénk jegyezni, hogy ezek az értékek magasabbak, mint ami az event szerveren, vagy a lengyel szervereken volt.

  • Zászló érték levonások
Mostantól fogva a védekezők is levonásban részesülnek a zászlón és a körülötte lévő mezőkön való tartózkodáskor.

Indián szett
Számos visszajelzést kapunk azzal kapcsolatban, hogy a régi szetteket aktualizáljuk, új értékekkel lássuk el. Az Indián szett bónusza megváltozott, mostantól kezdve szint alapján lesz kalkulálva. Kérlek osszátok meg velünk, hogy mit gondoltok róla valamint melyik legyen a következő szett amelyiket frissítjük.Erődharc statisztika
Az erődharc alatt eddig a KO mennyisége helytelenül volt feltüntetve.

Christopher NPC
Megváltoztattuk Christopher kinézetét, így most már nem úgy néz mint egy zombi.


Reméljük, hogy tetszenek a változtatások amelyek a játékba érkeznek, mint mindig most is várjuk a hozzászólásaitokat a kibeszélőben!

Hamarosan újra jelentkezünk,
A The West Csapata
 

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
A frissítéssel javításra került a hiba a Szállítmány Németországból kalandsornál, amely miatt nem jelent meg a folyómeder kalandosztó azoknak akik még nem oldották fel. Mindenkinek lehetősége kell legyen elérni A halász és Ebédszünet kalandokat.