2.133-as frissítés

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
A jelenlegi terveink szerint a 2.133-as verziófrissítés szeptember 8-án, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.Új perectároló ládák
Létrehoztunk 5 új ládát, amelyekből perecet szerezhettek az Oktoberfest eseményre. Ezek a ládák Awesomia harcokon vagy versenyeken, nyereményjátékokon lesznek megszerezhetőek. A következő mennyiségű perecet tartalmazó ládák kerültek hozzáadásra a játékhoz:
  • 25 perec
  • 50 perec
  • 100 perec
  • 200 perec
  • 400 perec
The West Főesemények
Hozzáadtunk az események áttekintő oldalához egy nyerési esély kijelző funkciót. Mostantól lehetőséged lesz látni, hogy egy bizonyos típusú kategória nyitásával, a különböző tárgyak milyen eséllyel szerezhetőek meg. Az alábbi kép ismerteti az esélyeit mind a 4 kategóriából szerezhető tárgyaknak, ha a Gyakori kategóriát választjuk. Természetesen, ahogy haladunk tovább, úgy az esélyek is változni fognak, és az előző kategóriákból már nem lehet nyerni.
Hallottak napi avatar rész
Az "Egy eredeti kalap" avatar rész a kelleténél kissé magasabban helyezkedett el a karakteren.

Reméljük, hogy tetszenek a változások amelyek a játékhoz érkeztek. Kérjük osszátok meg visszajelzéseiteket a kibeszélő témában!

Üdvözlettel,
A The West Csapata